ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση για Φιγκερόα και Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό

Αποθέωση για Φιγκερόα και Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην μπουτίκ των πράσινων για να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους και να πάρουν αυτόγραφα από αυτούς.

Αν δεν είχε προγραμματιστεί η προπόνηση του Παναθηναϊκού στις 5.00 το απόγευμα οι Λουτσιάνο Φιγκερόα και Νίκος Μαρινάκης θα βρίσκονταν ακόμα στην μπουτίκ του Τριφυλλιού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου και θα υπέγραφαν αυτόγραφα στους φίλους των πράσινων.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της greenteam και συνέρρευσαν στην μπουτίκ για να δουν από κοντά τον Αργεντινό άσο και τον Έλληνα διεθνή.

Φίλοι του Τριφυλλιού κάθε ηλικίας καθώς μπορούσες να δεις από μωρά με τους γονείς τους μέχρι μεγάλους σε ηλικία φίλους των πράσινων.

Αποθέωση για Φιγκερόα και Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι δυο παίκτες του Παναθηναϊκού υπέγραψαν σε κάθε λογής αντικείμενο. Από σαλιάρες για μωρά μέχρι καπέλα, μπλούζες και φυσικά τα αυτόγραφα που έδιναν τρία, τρία σε κάθε φίλο των πράσινων. Την ίδια ώρα όλοι ζητούσαν

Οι δυο πιο χαρακτηριστικές στιγμές όταν ένας φίλος των πράσινων έσκασε με φανέλα Αργεντινής με τον Φιγκερόα να τον βλέπει και να σκάει ένα πλατύ χαμόγελο.

Η δεύτερη ήταν μια παρέα φίλων του Νίκου Μαρινάκη από την Κρήτη που ήρθαν με φανέλες του νεαρού ποδοσφαιριστή και περίμεναν και στην σειρά τους για να πάρουν αυτόγραφο.

Αποθέωση για Φιγκερόα και Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Από την μπουτίκ του Τριφυλλιού πρέπει να πέρασαν περισσότεροι από 300 φίλοι του Τριφυλλιού ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Πανάθας ο οποίος βγήκε δεκάδες φωτογραφίες με τους μικρούς κυρίως φίλους των πράσινων όση ώρα περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ