ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθεραπεία και επίσκεψη στο Κορωπί

Αποθεραπεία και επίσκεψη στο Κορωπί
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό άφησαν πίσω τους τη νίκη επί του Παναιτωλικού και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Απόντες Πράνιτς και Σπυρόπουλος.

Με προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησε σήμερα το πρωί (5/12) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα στο ξεκίνημα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Πράνιτς απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους ενώ ο Σπυρόπουλος συνέχισε την θεραπεία του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο (6/12) στις 3 το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα μία ευχάριστη νότα στην προπόνηση έδωσαν παιδιά τα οποία επισκέφτηκαν τους πράσινους. Για την ακρίβεια μια τάξη από το Αρσάκειο βρέθηκε στο Κορωπί.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν την προπόνηση, να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, ενώ πήραν αυτόγραφα και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ