ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή χωρίς Λέτο και Κουίνσι

Αποστολή χωρίς Λέτο και Κουίνσι
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, με τους Λέτο και Κουίνσι να μένουν εκτός αποστολής.

Οι " πράσινοι" έκαναν το μεσημέρι του Σαββάτου την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα του ΟΑΚΑ με την Ξάνθη, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ανακοινώνει αμέσως μετά την αποστολή.

Από αυτήν έμειναν φυσικά εκτός οι Λέτο και Κουίνσι, που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν όλη την εβδομάδα.

Εκτός αποστολής "τριφυλλιού" έμειναν επίσης οι Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Όσον αφορά στα της σημερινής προπόνησης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες και δίτερμα.

Αντίθετα στην αποστολή των πράσινων μετέχουν ο Γιώργος Καραγκούνης που ξεπέρασε την ίωση που τον είχε αφήσει εκτός στο ματς με τον Λεβαδειακό αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μετά από αρκετό καιρό.

Η 18άδα των πράσινων αποτελείται από τους: Καρνέζη, Καπίνο, Βύντρα, Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνη, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα, Κλέιτον, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλο, Μαυρία και Καραγκούνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ