ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αποστολή" με στόχο το χαμόγελο και την ελπίδα

"Αποστολή" με στόχο το χαμόγελο και την ελπίδα
INTIME SPORTS

Δώρα και χαμόγελα μοίρασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ίδρυμα "Ελπίδα". Τι δήλωσε ο Καραγκούνης και τι ανέφερε ο Νίνης. (videos)

Για μια ακόμα χρονιά, ο Παναθηναϊκός έδωσε χαρά και δώρα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Οι "πράσινοι" στο νοσοκομείο "Ελπίδα" μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Μια αποστολή για το "τριφύλλι" διαφορετική από αυτές τις αγωνιστικές και την ομάδα στην πλειοψηφία της να δίνει παρών.

Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κοτσόλης, Βύντρα, Ζέκα, Τοτσέ, Βιτόλο, Νίνης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Καρνέζης, Καπίνο, Ιωαννίδης, Καντέ και Μπουμσόνγκ συναντήθηκαν με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία με την έλευσή τους καλοσώρισε αρχικά.

"Αποστολή" με στόχο το χαμόγελο και την ελπίδα
INTIME SPORTS

Καραγκούνης: "Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε"

Εν συνεχεία ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης πήρε τον λόγο και μετά την θερμή χειραψία με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ανέφερε: " Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ. Αυτές τις μέρες πρέπει όλοι να δίνουμε χαμόγελο στα παιδιά. Από την πλευρά μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε".

Την "πράσινη" ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι κ. Νίκος Χατζηνικολάου και κ. Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης, οι οποίοι έδωσαν έναν αναμνηστικό πίνακα στην κ. Βαρδινογιάννη, αλλά και ένα συλλεκτικό κουτί με τις εμφανίσεις της ομάδας. Ο κ. Χατζηνικολάου την ώρα που έδωσε τα αναμνηστικά τόνισε πως αυτό είναι ένα συμβολικό δώρο και ευχαρίστησε την κ. Βαρδινογιάννη για την πρόσκλησή της.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: "Σας εύχομαι καλή τύχη"

Από την πλευρά της η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού λέγοντας: "Σας ευχαριστώ που τιμάτε αυτή την προσπάθεια βρισκόμενοι για μια ακόμη χρονιά εδώ. Η παρουσία σας δίνει μεγάλη χαρά στα παιδιά και βοηθά στον αγώνα που δίνουν. Σας εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια των αγωνιστικών σας υποχρεώσεων".

Όλοι μαζί ομάδα και προσωπικό έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και οι παίκτες έδωσαν ως δώρο φανέλες και μπάλες με τις υπογραφές τους, οι οποίες θα παραμείνουν σε μόνιμη θέση στο ίδρυμα ενώ δεν σταματούσαν να υπογράφουν αυτόγραφα αλλά και υπογραφές σε μια λευκή φανέλα η οποία θα παραμείνει και αυτή στο νοσοκομείο σε ξεχωριστή θέση.

Νίνης: "Υγεία όλα τα άλλα είναι σήμαντα"

Επηρεασμένος από την επίσκεψη του στο νοσοκομείο "Ελπίδα", ο Σωτήρης Νίνης έστειλε μήνυμα για την παρουσία του στο ογκολογικό νοσοκομείο αναφέροντας αποχωρώντας στο twitter του: " Μόλις φύγαμε από το νοσοκομείο, πάνω από όλα υγεία όλα τα άλλα είναι ασήμαντα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ