ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορούν στον Παναθηναϊκό για τη στάση της Λίγκας

Απορούν στον Παναθηναϊκό για τη στάση της Λίγκας
INTIME SPORTS

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να περάσει από το... παράθυρο στο Δ.Σ. της Τρίτης τα όσα συνέβησαν έξω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας το Σάββατο το βράδυ προκαλώντας απορίες και αντίδραση στην πράσινη ΠΑΕ.

Την απορία τους εξέφραζαν στον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας που θα διεξαχθεί την Τρίτη το μεσημέρι προστέθηκε στα θέματα ημερήσιας διάταξης το θέμα με το επεισόδιο με το βαν του συνδρομητικού καναλιού.

Μάλιστα όπως έλεγαν στον Παναθηναϊκό σε ανάλογες περιπτώσεις η Λίγκα δεν έχει δείξει τις ίδιες "ευαισθησίες" ενώ "κύκλοι" του Τριφυλλιού υποστήριζαν πως η Σούπερ Λίγκα αγνόησε την έκθεση της ΓΑΔΑ που κάνει λόγο για επεισόδια που ξεκίνησαν από αγνώστους με τις αστυνομικές δυνάμεις και κατέληξαν στο βαν του συνδρομητικού.

Χαρακτηριστικά "κύκλοι" του Παναθηναϊκού σημείωναν: «Η Λίγκα δεν έχει δείξει ανάλογες «ευαισθησίες» σε σαφώς χειρότερα γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση μάλλον όποιος έλαβε αυτή την απόφαση είναι προφανές ότι δεν διάβασε ή αγνόησε την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ η οποία ξεκάθαρα αναφέρει ότι τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο αφενός δεν έγιναν από οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά αγνώστους και αφετέρου το όποιο επεισόδιο δεν αφορούσε το βαν της ΝOVA αλλά των εμπλεκόμενων και της αστυνομίας και τελικά κατέληξε στο βαν».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ