ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απομένει μόνο η συμφωνία Λάτσιο-Παναθηναϊκού

Απομένει μόνο η συμφωνία Λάτσιο-Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Αίσιο τέλος φέρεται να είχε το ραντεβού των Κλαούντιο Λοτίτο, Ινγκλι Τάρε με τον μάνατζερ του Τζιμπρίλ Σισέ, Φιλίπ Πιολά και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια όπως απορρέει από την πλευρά των "λατσιάλι". Απομένει η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, για το οριστικό αντίο. Στο Λονδίνο για επαφή με την Έβερτον ο Γάλλος μάνατζερ του παίκτη. Δεν είχαν καμία πληροφόρηση μέχρι το βράδυ της Παρασκευής οι άνθρωποι του ΠΑΟ.

Η συμφωνία Λάτσιο και Παναθηναϊκού απομένει μόνο για να μετακομίσει ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ιταλική ομάδα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.

Η πλευρά του Γάλλου σταρ και οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας συναντήθηκαν και φέρεται να έδωσαν τα χέρια. Απομένει μόνο η συμφωνία και με τον Παναθηναϊκό για το αντίο του Τζιμπρίλ Σισέ από την Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του Σισέ, Φιλίπ Πιολά συναντήθηκε και την Παρασκευή με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, τον Αλβανό αθλητικό διευθυντή των Ρωμαίων Ινγκλι Τάρε και έναν ακόμη ατζέντη, τον Μάρκο Ναλετίλιτς.

Το ραντεβού των δυο πλευρών, έγινε στη βίλα του ισχυρού άνδρα των "λατσιάλι", στο Σαν Σεμπαστιάνο λίγο έξω από τη Ρώμη και σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από το περιβάλλον των Ιταλών το ραντεβού είχε αίσιο τέλος με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στο οικονομικό κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Απομένει το "ΟΚ" από τον Παναθηναϊκό

Αυτό που πλέον απομένει για να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία του Γάλλου επιθετικού με τον σύλλογο της Ρώμης, είναι η συμφωνία της Λάτσιο με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώτη προσέγγιση είχε πέσει στο κενό αφού η πρόταση που είχε κάνει αρχικά στους "πράσινους" η ιταλική ομάδα κοντά στα 5.000.000 ευρώ, δεν είχε γίνει δεκτή.

Στην Χαλκίδα το βράδυ ο Γάλλος d.j

Σίγουρα, οι Ιταλοί θα αλλάξουν τα δεδομένα τις αμέσως επόμενες ώρες και δεν αποκλείεται να υπάρξει καλύτερη που θα δώσει "οικονομική ανάσα" στους "πράσινους" που θα δεχτούν να παραχωρήσουν τον Γάλλο σταρ, ο οποίος το βράδυ θα παίξει μουσική ως guest star σε νυχτερινό κλαμπ της Χαλκίδας και αναμένεται να προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού.

Τελευταία συζήτηση με τους "εφοπλιστές"

Μοναδική παράμετρο στην υπόθεση, η συνάντηση του Πιολά με τους ιθύνοντες της Εβερτον για μια τελευταία συζήτηση αν υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος εκπρόσωπος του άσου του Παναθηναϊκού αναχώρησε από την Ρώμη για το Λονδίνο, όπου θα μεταβεί στα γραφεία των "εφοπλιστών" για να μιλήσει μαζί τους και να διαπιστώσει κατά πόσον υπάρχει διάθεση συνεργασίας με τον πελάτη του.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία και ο σύλλογος του Μέρσεϊσάιντ είναι η τελευταία του ευκαιρία, ωστόσο γνωρίζει πως δεν είναι στα άμεσα πλάνα του προπονητή Ντέιβιντ Μόγες κάτι που κάνει δύσκολη την περίπτωση μετακίνησής του στο Λονδίνο.

Καμία πληροφόρηση

Μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν είχαν καμία απολύτως πληροφόρηση όσον αφορά στην υπόθεση της μεταγραφής του Σισέ. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό σημαίνει πως ο Σισέ ακόμη περιμένει καλή πρόταση από Αγγλία, πριν δώσει το ΟΚ στην Λάτσιο για να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ