ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απολογισμός του πρώτου ματς στο "Γεώργιος Καλαφάτης"

Απολογισμός του πρώτου ματς στο "Γεώργιος Καλαφάτης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι και οι συνεργάτες του έκριναν επιτυχημένη την τακτική που εφάρμοσαν με το 3-5-2 και επικεντρώθηκαν στο πρόβλημα του συνθετικού χλοοτάπητα. Θεραπεία οι Χουλτ και Ιβανόφ.

Με έναν απολογισμό του πρώτου παιχνιδιού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της Σουηδίας. Ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του είχαν σύσκεψη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και ανέλυσαν το ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα θετικά και τα αρνητικά.

Η επιλογή του 3-5-2 κρίθηκε επιτυχημένη, αφού στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες. Ασφαλώς, εντοπίστηκαν αρκετοί τομείς που χρειάζονται βελτίωση και δουλειά, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει χρόνος.

Επίσης, συζητήθηκε η παράμετρος του συνθετικού χλοοτάπητα στο "Tele2 Arena" και πως θα τη διαχειριστούν με τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα, θα επιστρατευθούν τα παπούτσια που είναι ειδικά για τέτοιου είδους αγωνιστικούς χώρους και αναζητείται παρόμοιος τάπητα στην Αττική για μία προπόνηση.

Στο μεταξύ, οι Νίκλας Χουλτ και Ιβάν Ιβανόφ έκαναν θεραπεία αντί προπόνησης στην προπόνηση του Σαββάτου (30/7) στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Χουλτ έχει ενοχλήσεις στο λαγανοψοΐτη ενώ ο Ιβανόφ στον αγώνα με την ΑΪΚ δέχθηκε ένα χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική. Αμφότεροι θα είναι έτοιμοι μέχρι τη Δευτέρα (1/8) να μπουν σε φουλ πρόγραμμα.

Οι Μάρκους Μπεργκ και Βίκτορ Ιμπάρμπο έκαναν γυμναστήριο για αποφόρτιση και ο Ράσμους Τελάντερ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, παιχνίδι και ανοίγματα.

* Γαλλική τετράδα ορίστηκε από την UEFA, στη ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League. Αναλυτικά:

Διαιτητής: Τόνι Σαπρίν

Α' βοηθός: Χικάμ Ζακρανί

Β' βοηθός: Αλεξαντρέ Βιαλά

Τέταρτος διαιτητής: Ολιβιέ Τουάλ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ