ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποκλείστηκε από τη Νότιο Αφρική ο Μαλανγκού

Αποκλείστηκε από τη Νότιο Αφρική ο Μαλανγκού

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής απέκλεισε δια παντός τον Μάι Μαλανγκού από την Εθνική ομάδα, επειδή δεν προσήλθε στις προπονήσεις!

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Μάι Μαλανγκού παίζει στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ως ένας υποψήφιος στόχος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όμως, ο 25χρονος κεντρικός χαφ δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του, αφού έχει εμπλακεί σε μία διαμάχη με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του και ενδέχεται να αποκλειστεί δια παντός από τους "μπαφάνα - μπαφάνα".

Η υπόθεση άρχισε όταν ο Μαλανγκού επέλεξε να μην παρουσιαστεί στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της Νοτίου Αφρικής, επικαλούμενος κούραση από τις υποχρεώσεις του με τη Γκέτεμποργκ.

Άμεσα, η τεχνική ηγεσία σε συνεννόηση με τους διοικούντες, αποφάσισαν και ανακοίνωσαν ότι στον Νοτιοαφρικάνο ποδοσφαιριστή επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως τόνισαν στον τύπο της χώρας, είναι ανεπίτρεπτο ότι ο Μαλανγκού προτίμησε να μην ταξιδέψει στο Γιοχάνσμπουργκ, ώστε να παραστεί στο αθλητικό κέντρο, να διαπιστωθεί η κατάσταση του και στη συνέχεια να του δοθεί το ελεύθερο να αναχωρήσει.

Από την άλλη, ο Μαλανγκού ισχυρίζεται ότι είχε ενημερώσει έγκαιρα για τη μη προσέλευση του και αιτιολογεί την απόφαση του, υποστηρίζοντας ότι έχει επιβαρυνθεί πολύ από τα συνεχόμενα παιχνίδια στη Σουηδία, ενώ προέρχεται από έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που τον κράτησε εκτός γηπέδων για εννιά μήνες.

Παράλληλα, προσθέτει πως δεν προτίθεται να ρισκάρει μία υποτροπή στον τραυματισμό του τη στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, οπότε θα διακινδύνευε να μείνει χωρίς ομάδας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι σε ένα κομβικό σημείο της καριέρας του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ