ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατάθλιψη, απογοήτευση, κατάντια

Κατάθλιψη, απογοήτευση, κατάντια
Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Δεν έφτανε η ήττα στο μπάσκετ και τον Ολυμπιακό ήρθε ένα ακόμα "χτύπημα" για τους φίλους του Παναθηναϊκού που είδαν το "φάντασμα" του "τριφυλλιού" να προκαλεί θλίψη στην εικόνα του στον Βόλο και να εκπέμπει SOS.... σε όλους. Το Sport24.gr τονίζει πως φταίνε όλοι για την ομάδα που τείνει να χάσει τα πάντα και να χαθεί και η ίδια....

Η απαράδεκτη εικόνα του Παναθηναϊκού για ένα ματς ακόμα συνεχίστηκε και στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου να μοιάζει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στο άψυχο και χωρίς πάθος "τριφύλλι".

Οι Βολιώτες που κατάφεραν να περάσουν την θηλιά στους παίκτες του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά (όχι ακόμα τυπικά) να δίνουν πρόωρο τέλος στα όποια όνειρα τους για την κατάκτηση της πρώτης προνομιούχου θέσης στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια εικόνα που είδαμε και στην Τούμπα αλλά και στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ και σαφώς που έχουμε δει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, εκεί που λες ότι εκτός από τον τίτλο οι "πράσινοι" έχασαν τα πάντα και η ζωή σταμάτησε εκεί.

Για του λόγου το αληθές οι αριθμοί καταγράφουν την πραγματικότητα αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έχει πέντε ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις τρεις νίκες αποτελέσματα που ποτέ αν ψάξει κάποιος δεν τα είχε ως σερί η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Φταίνε όλοι...

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός σήμερα μερίδιο ευθύνης φέρουν όλοι. Αλλοι μεγάλο και άλλοι μικρότερο... αλλά κανείς τους δεν είναι εκτός. Μέτοχοι, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν προκαλέσει "αηδία" στους χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού για όσα βλέπουν κάθε φορά εντός αγωνιστικού χώρου.

Και παρόλο που οι Καραγκούνης και Τζόρβας, δύο παιδιά από τα "σπλάχνα" της Παιανίας, βγήκαν μετά την ήττα στον Βόλο και τα "έχωσαν" στους α-μέτοχους μετόχους και το διοικητικό κλίμα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ίδιοι πρώτα φορούν και θα πρέπει να τιμούν το "τριφύλλι" στο μέρος της καρδιάς.

Ναι, όλα ξεκινούν από τους μετόχους που δείχνουν αδιαφορία και έχουν παρασύρει τους πάντες με τα προκλητικά τους "παιχνίδια", ωστόσο υπάρχει και μια ομάδα, που εφόσον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που είναι πλέον υπ' ατμόν δεν μπορεί να τους αλλάξει την ψυχολογία εδώ και καιρό, οι ίδιοι οι "ακριβοπληρωμένοι" παίκτες θα έπρεπε να βάλουν πάνω απ' όλα τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και να μην δέχονται, με όλο τον σεβασμό, οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου να τους αποκαλούν "πελάτες".

Δεν υπάρχει σωτηρία...

Και αν για τον Σιμάο το απόλυτο σερί νικών στην συνέχεια (όπως τόνισε σε δηλώσεις του) ίσως είναι αρκετό για να αλλάξουν τα δεδομένα, δεν υπάρχει ούτε μια ηλιαχτίδα να δείχνει κάτι τέτοιο αφού οι "πράσινοι" από παιχνίδι σε παιχνίδι μοιάζουν και χειρότεροι και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να επιβεβαιώσουν την παράδοση που αναφέρει πως ο δεύτερος στην κατάταξη του πρωταθλήματος δεν κατακτάει και την πρώτη θέση στα πλέι οφ ενώ δείχνει τις προθέσεις να πετύχει ότι και πέρσι ο Ολυμπιακός (μεγάλο κατόρθωμα..) και να βγει στην τελευταία θέση.

Ισως για πολλούς στον Παναθηναϊκό το φινάλε των πλέι οφ σε περίπου μιάμιση εβδομάδα να είναι λυτρωτικό... αφού γνωρίζουν πως θα φύγουν και θα δουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον να είναι καλύτερο. Έτσι που κατάντησαν τον σύλλογο, πολλοί είναι αυτοί που το πιστεύουν αυτό και με τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που έρχονται σαφώς και πολλοί θα "εγκαταλείψουν" το καράβι... που μοιάζει να βουλιάζει.

Πρώτος και καλύτερος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που δεν αποκλείεται να μετράει και μέρες αφού έχει φανεί πως δεν μπορεί να ελέγξει άλλο την κατάσταση και να επιβάλει τα "πιστεύω" του. Εν συνεχεία παίκτες που είτε δεν προσφέρουν καθόλου, είτε οικονομικά δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν στην ομάδα... που για πολλούς θα πρέπει να "χτιστεί" από την αρχή έχοντας έναν ή δύο συνδετικούς κρίκους του παρελθόντος (όπως για παράδειγμα η παρουσία Σισέ που ζήτησαν και οι οπαδοί για να γίνει μια νέα ομάδα γύρω του).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ