ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για την αντίδραση τους

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για την αντίδραση τους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην διάρκεια της Τετάρτης αναμένεται να υπάρξει ευρεία σύσκεψη στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τους στενούς του συνεργάτες του για να αποφασισθεί πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής το τριφύλλι.

Τους τρόπους αντίδρασης του Παναθηναϊκού αναμένεται να θέσουν επί τάπητος στην διάρκεια της Τετάρτης ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και οι στενοί του συνεργάτες, Παναγόπουλος, Μπαλωμένου, Κάρμης, Τουμαζάτος σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού ζήτησε από τους Μπαλωμένου, Κάρμη να εξαντλήσουν το νομικό κομμάτι εξετάζοντας κάθε παράμετρο ώστε την Τετάρτη να συζητήσουν πάνω σε αυτή και να πάρουν την τελική τους απόφαση για τον τρόπο δράσης τους. Για το πως θα μπορούσαν να ακυρώσουν τη συγκεκριμένη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού και να μην κλείσει το πέταλο της 13.

Αυτό που ήδη έχει πέσει στο τραπέζι είναι ο Παναθηναϊκός να προσφύγει στα δικαστήρια και να βγάλει αντισυνταγματικό ένα κομμάτι του νόμου και συγκεκριμένα αυτό που δίνει την δυνατότητα στον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού να μπορεί να επιβάλει και ο ίδιος επιπλέον ποινές.

Να θυμίσουμε μάλιστα ότι και ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας να κηρυχθεί ως αντισυνταγματικός ο νόμος.

Παράλληλα οι πράσινοι αν προβούν στη συγκεκριμένη κίνηση, που φαντάζει ως η πιο πιθανή, θα προχωρήσουν και σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ποινής που τους επιβλήθηκε έτσι ώστε να μην ισχύσει η ποινή μέχρι να υπάρξει η τελεσίδικη απόφαση για το τι μέλει γενέσθαι.

Δεν αποκλείεται στην διάρκεια της Τετάρτης να πέσει ξανά στο τραπέζι και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης κινητοποίησης των οργανωμένων, ένα συλλαλητήριο σε συνεννόηση με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Στην "7" οι οργανωμένοι και οι αντιδράσεις της Θύρας 13

Σε ότι έχει να κάνει με το τι θα γίνει με τους φίλους του Παναθηναϊκού που συνήθως παίρνουν εισιτήρια στις θύρες 13 και 14 οι πράσινοι θέλουν να τους τοποθετήσουν στις θύρες 6-7.

Έτσι ώστε και να είναι όλοι μαζί και όχι διάσπαρτοι σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο αλλά και φυσικά να μπορούν να έχουν τη καλύτερη, το δυνατόν, επιτήρηση τους σε μια χρονική περίοδο όπου τον Παναθηναϊκό τον κυνηγούν με το παραμικρό.

Και σίγουρα δεν θα είχαν πρόβλημα να τον τιμωρήσουν και πάλι σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τις υπόλοιπες ομάδες της Super League και δη τον Ολυμπιακό.

Οι εκπρόσωποι της Θύρας 13 την Τρίτη (19/1) το βράδυ είχαν και αυτοί με την σειρά τους ευρεία σύσκεψη στον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ήθελαν και αυτοί με τη σειρά τους να πάρουν κάποιες αποφάσεις για τον δικό τους τρόπο αντίδρασης το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η λύση του ΟΑΚΑ

Με το που έμαθαν στον Παναθηναϊκό την απόφαση του Κοντονή μια από τις πρώτες λύσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν να φύγουν από τη Λεωφόρο και να παίξουν στο υπόλοιπο της σεζόν στο ΟΑΚΑ. Προσπάθησαν να δουν μάλιστα πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και αν ήταν εφικτή αυτή η λύση ώστε να την έχουν στα υπόψιν τους σε ενδεχόμενες αποφάσεις που θα πάρουν.

Μια συγκεκριμένη κίνηση όμως μπορεί να συναντήσει πολλά εμπόδια από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ το χρησιμοποιεί και η ΑΕΚ ενώ ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν δεν δήλωσε δεύτερη έδρα παρά μόνο το γήπεδο της Λεωφόρου.

Σε αντίθεση με την Καλλονή και τον Λεβαδειακό που στην αρχή της σεζόν είχαν δηλώσει το Ολυμπιακό Στάδιο σαν δεύτερη έδρα τους, λόγω και των προβλημάτων που είχαν με τα γήπεδα τους, με την ομάδα της Βοιωτίας να έχει αγωνιστεί μάλιστα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παράλληλα η λύση του ΟΑΚΑ δεν είναι αποδεκτή και από τους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ