ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα άδυτα της Παιανίας

Στα άδυτα της Παιανίας

Το Sport24.gr σας βάζει στο κλίμα και στα αποδυτήρια της Παιανίας, δίπλα στους Σισέ, Γκοβού, Ζιλμπέρτο και όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ένα 24ωρο πριν οι "μαχητές"΄του Ζεσουάλδο Φερέιρα βγουν στο Καραϊσκάκη για τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι.

Ψάξαμε και ρωτήσαμε, "τσεκάραμε" και σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού 24 ώρες πριν από την σέντρα στο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική.

Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε στο μέτρο του δυνατού, το πρόγραμμα του "τριφυλλιού", από το απόγευμα της Παρασκευής, μέχρι την επομένη την ίδια ώρα (19:30) όπου θα πραγματοποιηθεί η σέντρα από τον Δημήτρη Καλόπουλο.

Δείτε ΕΔΩ εικόνες από το προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Το μέρος όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα περάσουν τις τελευταίες ώρες πριν το ντέρμπι.

Λίγο μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού και την ανακοίνωση της αποστολής για το μεγάλο ματς, οι "πράσινοι" θα περάσουν λογικά τις τελευταίες ώρες τους με τις οικογένειές τους.

Την ώρα του ματς… η επιστροφή

Περίπου στις 12:30 αναμένεται να αποχωρήσουν από την Παιανία, γνωρίζοντας ποιοι θα είναι στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αποστολή στο Φάληρο. Το επόμενο ραντεβού τεχνικής ηγεσίας και παικτών θα είναι λίγες ώρες μετά.

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις επτά και για περίπου μια ώρα είναι καθορισμένη η επιστροφή στην βάση. Μετά από τις τελευταίες ώρες αποφόρτισης του άγχους εκτός Παιανίας και με συντροφιά τα αγαπημένα τους πρόσωπα (οικογένεια κ.α.) οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα θα δώσουν το παρών στο προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο της ομάδας.

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Η ανάπαυση των "πολεμιστών" μετά από ένα δείπνο ελαφρύ αναμένεται νωρίς προκειμένου να φορτώσουν για τα καλά οι "μπαταρίες", καθώς το ξύπνημα την επομένη θα είναι νωρίς.

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Σάββατο πρωί, η έγερση πρωινή και το πρωινό πλούσιο σε πρωτεϊνες και υδατάνθρακες για όλους τους ποδοσφαιριστές. Γάλα, κορν φλεικς, μέλι, γιαούρτι, φρούτα και καφές για φινάλε με τον Πορτογάλο τεχνικό να τους περιμένει.

Ομιλία ή τακτική το ερωτηματικό

Εδώ φτάνουμε στο μοναδικό ερωτηματικό για το τι θα επιλέξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να πράξει πρώτα. Αν πάρουμε παράδειγμα το προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή που μας πέρασε… ως σειρά θα αρκεστεί πρώτα στην ομιλία προς τους παίκτες του.

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Μια ομιλία που θα έχει σκοπό την τόνωση ψυχολογικά της ομάδας, αφού όπως έκανε και με τον "Δικέφαλο του Βορρά" αλλά και με την ΑΕΚ δύο φορές (Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο επαναληπτικό) η "εκρηκτική" του ομιλία κατάφερε και "ντόπαρε" με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές του.

Λόγια που πυροδότησαν το "είναι" του κάθε παίκτη και είχε ως συνέπεια να δώσει εντός αγωνιστικού χώρου ότι έχει και δεν έχει απέναντι στον αντίπαλο. Πώρωση και "ψυχολογική" ένεση την κατάλληλη στιγμή.

Μετά τα λόγια, ώρα για φαγητό και η κουζίνα του γεύματος το μεσημέρι θα έχει σίγουρα ψητό και λαχανικά και για όσους δεν επιθυμούν μακαρόνια.

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Τακτική επί πίνακα

Οι στιγμές ξεκούρασης θα περιλαμβάνουν εν συνεχεία την "κατασκοπεία" του αντιπάλου. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα βάλει τους παίκτες του μπροστά από την τηλεόραση και τους πίνακες ανάλυσης του αντιπάλου στο σαλόνι που μας φιλοξενούσε (για την γνωστή ενημέρωση και συζήτηση) κάθε Παρασκευή.

Η τακτική επί πίνακα… και τα τελευταία πλάνα που θα παρουσιάσει ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος όλη την εβδομάδα παρακολούθησε με τους συνεργάτες του, τον αντίπαλο σε DVD και πλέον αναλύει τον τρόπο που θα παραταχθεί και θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς, όπως διευκρίνισε στην ομιλία του ο Φερέιρα την Πέμπτη.

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Παίκτες έτοιμοι για αναχώρηση… Το απόγευμα του Σαββάτου η "πράσινη" αποστολή συνοδεία ισχυρής (λόγω ντέρμπι πιο αυξημένης) αστυνομικής δύναμης θα αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αποχώρηση… με ντόπες οπαδών!!!

Δεν αποκλείεται λόγω Ολυμπιακού… ανοίγοντας τις πύλες της η Παιανία, να υπάρχουν οπαδοί για να ζητήσουν "διπλό" κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Στόχος της αποστολής του Παναθηναϊκού να είναι περίπου μιάμιση ώρα νωρίτερα στο φαληρικό στάδιο, κάτι που δεν έγινε πέρσι με όσα διαδραματίστηκαν στην Ποσειδώνος και τα επεισόδια των "ερυθρόλευκων" που καθυστέρησαν την άφιξη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στα άδυτα της Παιανίας
INTIME SPORTS

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι "πράσινοι" θα δώσουν το παρών για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη, λίγες ώρες πριν την σέντρα. Εκεί που θα τους υποδεχθούν για πρώτη φορά οι αντίπαλοι οπαδοί.

Ζέσταμα σε "κολασμένη" ατμόσφαιρα

Εν συνεχεία θα μπουν στα αποδυτήρια και θα ετοιμαστούν για το καθιερωμένο "ζέσταμα" κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες… και όχι μόνο των αντιπάλων. Εξάλλου αυτό είναι ελληνικό φαινόμενο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα μπορέσει κανείς να προετοιμαστεί πριν από ένα μεγάλο ματς, όπως θα ήθελε.

Τελευταίες λεπτομέρειες μετά το "ζέσταμα" στα αποδυτήρια και οι οδηγίες του Φερέιρα πριν το σπουδαίο ματς που θα κρίνει την επιβίωση των "πράσινων" για το "κυνήγι" του τίτλου.

Οι δύο ενδεκάδες… μπαίνουν από την φυσούνα και όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι που θα κριθούν πολλά. Ο Δημήτρης Καλόπουλος αφού μιλήσει με τους δύο αρχηγούς σφυρίζει την έναρξη του αγώνα… και το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ