ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από την αγγλική ομοσπονδία στον Παναθηναϊκό

Από την αγγλική ομοσπονδία στον Παναθηναϊκό

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος εκπαίδευσης προπονητών της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Στιβ Ρούτερ θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Με τις ευλογίες του Γιάννη Αναστασίου αλλά και του Γιάννη Σαμαρά καθώς και οι δυο τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και έχουν την καλύτερη άποψη για αυτόν αλλά και τις περγαμηνές από την δουλειά του στην αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο Στιβ Ρούτερ έρχεται στον Παναθηναϊκό.

Ο 45χρονος γεννημένος στο Έριθ της Αγγλίας τεχνικός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του "Ολλανδού" στο Τριφύλλι και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό και επίσημα.

Καθώς στο πρόσφατο παρελθόν τις είχε προσφέρει ανεπίσημα. Είναι γεγονός ότι από το 2010 που ο Γιάννης Σαμαράς έχει αναλάβει την διεύθυνση των τμημάτων υποδομής των πράσινων ο Ρούτερ έχει έρθει στην Ελλάδα τρεις φορές, έχει μείνει στην Παιανία και έχει κάνει σεμινάρια στους προπονητές των ακαδημιών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Μάρτιο του 2011 είχε έρθει για πέντε μέρες στην Αθήνα και έκανε καθημερινές διπλές προπονήσεις στους τεχνικούς των υποδομών του Παναθηναϊκού έχοντας την ευκαιρία να τους γνωρίσει όλους και να συνεργαστεί με όλους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ