ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τη Ντόρτμουντ στον Παναθηναϊκό ο Αγασιώτης

Από τη Ντόρτμουντ στον Παναθηναϊκό ο Αγασιώτης

Σε μία σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας στην ακαδημία του τον 16χρονο ποδοσφαιριστή, Πέτρο Αγασιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα U16 της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σε μία σημαντική προσθήκη με φόντο το μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 16χρονο ποδοσφαιριστή, Πέτρο Αγασιώτη.

Ο Αγασιώτης αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την ομάδα Under 16, όντας από τους βασικούς της. Ακόμα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας μας.

Σκεφτόταν να επαναπατριστεί για προσωπικούς λόγους, όμως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ήταν αυτό το οποίο τον οδήγησε στην απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο Αγασιώτης θεωρεί ότι με την πράσινη φανέλα θα εξελιχθεί ποδοσφαιρικά και θα αναδειχθεί σε έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Αγασιώτης θα διαμείνει στις εγκαταστάσεις του "Γεώργιος Καλαφάτης" και θα αγωνίζεται με τις ομάδες των Νέων και των Εφήβων, ενώ θα τσεκάρεται και από το προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Από τη Ντόρτμουντ στον Παναθηναϊκό ο Αγασιώτης

Ο Πέτρος Αγιασιώτης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει και τα δύο πόδια και διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση. Ιδιαίτερα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι η μαχητικότητα, το πάθος, η ταχύτητα, η ηρεμία στο παιχνίδι του και «βλέπει γήπεδο», έχοντας άριστη μεταβίβαση τόσο κοντινή, όσο και μακρινή.

Ο Αγασιώτης έχει γεννηθεί το 1998 στο Βόλο, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ερμή Βόλου, με τα χρώματα του οποίου τον ξεχώρισαν οι σκάουτερ της Τβέντε και τον πήραν στην Ολλανδία. Εκεί τον εντόπισαν οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο νεαρός μετακόμισε στη Γερμανία.

Πηγή & φωτογραφία: Football-academies.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ