ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό ο Σπάχιτς

Απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό ο Σπάχιτς

Ο Εμίρ Σπάχιτς περιμένει προτάσεις από τη Γαλλία και τη Γερμανία, απορρίπτοντας την προσφορά του Παναθηναϊκού. Σε πρώτο πλάνο ο Ανχελέρι και άλλος ένας κεντρικός αμυντικός, σταντ-μπάι οι Σιανί, Ελάντερ.

Το όνομα του Εμίρ Σπάχιτς διεγράφη από τη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, μετά την επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ με τον ατζέντη του Βόσνιου στόπερ.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση που του είχε κατατεθεί, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στα Βαλκάνια τη δεδομένη χρονική στιγμή και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον.

Ο Σπάχιτς περιμένει προτάσεις από τη Γαλλία και τη Γερμανία, πρωταθλήματα στα οποία έχει διακριθεί στο παρελθόν και υπάρχουν ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Η στάση του δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αφού, σε παρόμοιο ύφος είχε απαντήσει προ μηνός στην προσέγγιση που είχε δεχθεί από τον πρόεδρο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς.

Συνεπώς, το κεφάλαιο Σπάχιτς κλείνει οριστικά και αμετάκλητα και ο Παναθηναϊκός στρέφεται στις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν στη λίστα των Φύσσα - Βόκολου.

Το "κλειδί" για τον Ανχελέρι

Ο Μάρκος Ανχελέρι αποτελεί μία από τις δύο πρώτες επιλογές για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, διότι, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Γιάννης Αναστασίου. Ωστόσο, η απόκτηση του δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού, ανήκει στη Μάλαγα και χρειάζονται χρήματα.

Το συμβόλαιο του Ανχελέρι ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016 και η διοίκηση της ισπανικής ομάδας τον έχει κοστολογήσει στις 600.000 ευρώ. Η γραμμή που διαρρέει, αναφέρει ότι δεν διαπραγματεύεται το ποσό, αλλά, δείχνει διαλλακτικότητα ως προς την καταβολή του.

Οπότε, υπάρχει το περιθώριο για ελιγμούς και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού μπορούν να επιτύχουν μία συμφωνία για τη μεταγραφή του 32χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού.

Παράλληλα, εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο ενός στόπερ, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και ο οποίος επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα.

Όσο για τον Μίκαελ Σιανί, έχει επιτευχθεί μεγάλη σύγκλιση στις συζητήσεις και εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα επιταχυνθούν οι επαφές για την επίτευξη συμφωνίας.

Την ίδια ώρα σταντ-μπάι είναι και ο Φίλιπ Χελάντερ καθώς στο τριφύλλι μπορούν να προχωρήσουν όποια στιγμή το επιθυμούν στην απόκτηση του Σουηδού στόπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ