ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαντάει την Τετάρτη η Βερόνα

Απαντάει την Τετάρτη η Βερόνα

Ιταλικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι η Βερόνα θα ανακοινώσει την Τετάρτη (31/12) την απόφαση της για το δανεισμό του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες στον Παναθηναϊκό. Στην Ουρουγουάη βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής.

Την τελευταία ημέρα του 2014 είναι πολύ πιθανό να απαντηθεί η πρόταση του Παναθηναϊκού προς την Ελλάς Βερόνα, αναφορικά με το δανεισμό του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες.

Όπως υποστηρίζουν δύο ιταλικά δημοσιεύματα, ένα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και ένα της ιστοσελίδας Tuttomerceto, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θα ανακοινώσει την απόφαση της την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου.

Η προσφορά του Παναθηναϊκού κρίνεται ικανοποιητική ως προς το ύψος της, όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής θα αποφασίσουν με αγωνιστικά κριτήρια.

Όσον αφορά τον Ουρουγουανό στόπερ, αυτός απουσιάζει με άδεια και βρίσκεται στην πατρίδα του, προκειμένου να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένεια του.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ενημερώνεται τηλεφωνικά για τις εξελίξεις και εφόσον του δοθεί το πράσινο φως, θα μιλήσει με τον Λεωνίδα Βόκολο για να συμφωνήσει με τη σειρά του για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Την ίδια ώρα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως και ο Ράφα Μάρκες βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό και φυσικά η Βερόνα δεν μπορεί να προχωρήσει στην παραχώρηση και τον δυο βασικών της στόπερ.

Οριστικά στον Πανιώνιο ο Ρισβάνης

Εν τω μεταξύ οριστικός είναι ο δανεισμός του Σπύρου Ρισβάνη στον Πανιώνιο με τον νεαρό αμυντικό να υπογράφει τα σχετικά έγγραφα και δεν αποκλείεται την Τετάρτη το πρωί να βρεθεί για τελευταία φορά στο Κορωπί για προπόνηση με τους νυν συμπαίκτες του και από την πρώτη του νέου έτους να ξεκινήσει προπονήσεις με τους "κυανέρυθρους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ