ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυση στην... μήνυση

Μήνυση στην... μήνυση
Βαρδινογιάννης INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναμένεται να απαντήσει με δική του μήνυση στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Τι σημαίνει μη αδειοδότηση για τον Παναθηναϊκό.

Ο πόλεμος των μετόχων πάνω από το πτώμα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και μετά τη μήνυση και αγωγή της πλευράς Βαρδινογιάννη στον Ανδρέα Βγενόπουλο, όπου ζητούν 11 εκ. ευρώ, ήρθε η σειρά του δεύτερου να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Δηλαδή είναι έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση και την Πέμπτη να κάνει αγωγή (και μήνυση) κατά των μελών της οικογένειας Βαρδινογιάννη που, σύμφωνα με την πλευρά του, τον συκοφάντησαν.

Όλα αυτά πέντε ημέρες πριν την απολογία της ΠΑΕ από την UEFA που θα αποφασίσει το Ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου και λίγες ώρες πριν την απάντηση των ποδοσφαιριστών για το αν συμφωνούν με τον διακανονισμό που θα τους προτείνουν υπάλληλοι της πράσινης ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες βέβαια αναφέρουν πως δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία διοίκησης (όσων έμειναν) και παικτών, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Οι επιπτώσεις

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός που δεν περάσει τον σκόπελο της ΟΥΕΦΑ και δεν πάρει στη συνέχεια αδειοδότηση από την ΕΠΟ, θα προκύψουν κι άλλα προβλήματα. Ποια είναι αυτά;

--- Το 20% του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας σεζόν θα παρακρατηθεί για να πληρωθούν οι οφειλέτες.

--- Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, πέραν των -2 που έχει πάρει πρωτόδικα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, αν δεν διακανονίσει τα χρέη του προς παίκτες, προπονητές και άλλους τρίτους.

--- Φυσικά και δεν θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές. Εκτός βέβαια από Έλληνες 21 ετών και κάτω. Επίσης δεν θα μπορούν να γίνουν ανανεώσεις σε παίκτες 21 ετών και πάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ