ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ηθικό;.... Α-πο-γο-η-τευ-τι-κό

Ηθικό;.... Α-πο-γο-η-τευ-τι-κό
INTIME SPORTS

Το ηθικό της ομάδας μπορεί να "πληγώθηκε" στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά ο χρόνος κύλισε από τότε και το "τριφύλλι" πρέπει να αλλάξει άρδην ψυχολογία. Τίποτα δεν τελείωσε για μια ομάδα που ρυθμίζει πολλά... και δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα. Το Sport24 αναλύει...

Με σκυμμένα κεφάλια αποχώρησαν μετά από ένα ακόμα παιχνίδι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο εντός έδρας ήρθε και η ήττα στο AEL FC Arena.

Σκιά του εαυτούς τους οι περισσότεροι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα απογοήτευσαν με την εικόνα τους κόντρα στους "βυσσινί" και θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα κυρίως την ψυχολογία τους για τα ματς στο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ.

"Ιερή υποχρέωση"

Θα δανειστώ την έκφραση του τεχνικού της ΑΕΛ, Νίκου Κωστένογλου πως οι "πράσινοι" έχουν την "ιερή υποχρέωση" να τα δώσουν όλα μέχρι το φινάλε και να μην πετούν στο καλάθι των αχρήστων ματς και βαθμούς.

Ο λόγος απλός... Αρχικά να μην δίνουν το δικαίωμα σε όσους τόνιζαν πως δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω από την ήττα στο "Γ. Καραϊσκάκης" παρά τα διαιτητικά λάθη.

Η εικόνα τους στα ντέρμπι του προηγούμενου μήνα δεν απεικονίζεται στο διάστημα των δύο εβδομάδων που πέρασαν και στα ματς με Ατρόμητο (εντός) και ΑΕΛ (εκτός) το "τριφύλλι" δεν κατάφερε να αποδείξει ότι έχει κάνει το βήμα παραπάνω.

Χωρίς ψυχολογικά αποθέματα, πολλοί φαίνονται να έχουν σταθεί ακόμα στα γεγονότα και τον απόηχο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, τόσο ο προπονητής των "πράσινων" όσο και οι ίδιοι οι παίκτες θα πρέπει να αλλάξουν άρδην εικόνα και ηθικό.

"Η χειρότερη μέρα"


Οπως τόνισε μετά το ματς ο απογοητευμένος, Σωτήρης Νίνης στο Twitter του: "Worst day than ever ( Ηταν η χειρότερή μέρα από πάντα)" έτσι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν να είναι σε κακή μέρα και να χάνουν σε μια έδρα μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, δίνοντας το δικαίωμα της αμφισβήτησης από τον καθένα.

Πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και το "τριφύλλι" καλείται να αλλάξει εικόνα επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο γνωρίζοντας ότι θα έχει να αγωνιστεί με ομάδες που "καίγονται" για πολλούς λόγους για την κατάκτηση των βαθμών.

Υποχρέωση οι νίκες και το εισιτήριο της 2ης θέσης

Αμεσα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα για να αποδείξουν πως μετά την εμφατική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, τα ματς με Ατρόμητο και ΑΕΛ ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Δεν πρέπει να δοθούν άλλα δικαιώματα από τεχνική ηγεσία και παίκτες που κρίνονται σε κάθε ματς. Στόχος μετά την απώλεια του πρωταθλήματος υπάρχει και δεν είναι άλλος από αυτόν της δεύτερης θέσης μέσω των πλέι οφ και μόνο με την εικόνα της ομάδας τον προηγούμενο μήνα θα καταφέρει να τον κατακτήσει.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια και για κανέναν. Πέρασαν δύο εβδομάδες μετά τα γεγονότα στο φαληρικό στάδιο και μόνο το ματς με τον Ατρόμητο (το πρώτο μετά το ντέρμπι) χωρούσε η "καραμέλα" του είχαμε το μυαλό μας εκεί.

Αρχή γενομένης από το ματς στο Καυτανζόγλειο το προσεχές Σάββατο, οι "πράσινοι" θα πρέπει να επιστρέψουν στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις. Δεν πρέπει να πέσουν αμαχητί αλλά αντίστροφα να τα δώσουν όλα μέχρι το τελευταίο τους ματς. Είναι υποχρέωση για τους ίδιους τους εαυτούς τους κυρίως αλλά και για τους χιλιάδες οπαδούς τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ