ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντίδραση οπαδών για Τζίγγερ και Τσάκα

Αντίδραση οπαδών για Τζίγγερ και Τσάκα
INTIME SPORTS

Εξαιρετική παρουσία των 1300 περίπου οπαδών του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη. Μήνυμα στήριξης στην ομάδα, όχι όμως και σε Τζίγγερ και Τσάκα.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο εκτός έδρας ματς στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη είχε την στήριξη των οπαδών τους.

Περίπου 1300 φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών από τις γύρω πόλεις και την Αθήνα με έξι λεωφορεία και πολλά Ι.Χ. να δίνουν το παρών και να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο πέταλο των φιλοξενούμενων.

Με την έναρξη του ματς στο κέντρο της εξέδρας απλώθηκε συνοδεία καπνογώνων το πανό που έγραφε: " Πανάθα παίξε μόνο για τον λαό σου" δείχνοντας την στήριξη της ομάδας του Φερέιρα.

Εν συνεχεία, και στα δύο γκολ του Λέτο ακούστηκε το γνωστό σύνθημα για τον Αργεντίνο στράικερ: " Σας γ... ο Λέτο".

Μηνύματα σε Τζίγγερ και Τσάκα

Στην ροή του αγώνα, ανέβηκε ένα πανό που ανέγραφε: " Θύρα 13 Ξάνθης. Χαρίζεις τον Παναθηναϊκό. Πουλάς τον Βοτανικό. Κόψε το δούλεμα και φύγε από εδώ" αναφερόμενο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Τέλος, εκτός από το γνωστό σύνθημα για τον Τζίγγερ ακούστηκε και το σύνθημα:" ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13, Τσάκα μ... μας φέρνεις αηδία".

Αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρχαν πανό από West Bolock, Kαλαμπάκα, Xαλκίδα, Διδυμότειχο,Θεσσαλονίκη, Κιάτο, Σέρρες, Άρτα, Αλεξανδρούπολη, Μπραχάμι, Ηλιούπολη, Πάτρα Έδεσσα, Αγρίνιο, Κόρινθο, Αίγιο, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Δράμα, Μεσόγεια, Πατήσια, Κομοτηνή, Ελευσίνα, Ξάνθη, Καστοριά, Ηγουμενίτσα, Χιο, Καβαλα και Χαλκιδική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ