ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανταλλαγή εξωδίκων από Βγενόπουλο-Βαρδινογιάννη

Ανταλλαγή εξωδίκων από Βγενόπουλο-Βαρδινογιάννη
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε αποστείλει εξώδικο τη Μεγάλη Πέμπτη στον Γιάννη Βαρδινογιάννη όπου τον καλούσε να παραστεί στη σημερινή Γ.Σ. και ο Τζίγγερ απάντησε με τον ίδιο τρόπο την ίδια ημέρα. Διαβάστε το story.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ανδρέας Βγενόπουλος αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη παραμονές της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης για τον Παναθηναϊκό, με τον "Mr Mig" να του ζητάει μέσω αυτής να παραστεί στη Γ.Σ. ή διαφορετικά να ορίσει εκπροσώπους του ώστε να σχηματισεί νέα διοίκηση.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και την ίδια ακριβώς ημέρα (Μεγάλη Πέμπτη) έστειλε εξώδικο-εξουσιοδότηση, δίνοντας στον Βγενόπουλο το χρίσμα για να κουμαντάρει το 54,7% των μετοχών του και να ορίσει έτσι νέα διοίκηση.

Με αυτή του την κίνηση ουσιαστικά ο Τζίγγερ είχε ως σκοπό να πετάξει το γάντι στον Ανδρέα Βγενόπουλο, καθώς τον καθιστούσε με την παράδοση των μετοχών ως τον απόλυτο κυρίαρχο του παιχνιδιού στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του "τριφυλλιού".

Διαβάστε για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για τις 8 Μαΐου και το ορατό πλέον ενδεχόμενο πτώχευσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ