ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοιχτά ζητήματα στη μεταγραφή του Καπίνο

Ανοιχτά ζητήματα στη μεταγραφή του Καπίνο
INTIME SPORTS

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Στέφανο Καπίνο και στους υπευθύνους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν προχωρήσει, αλλά ο γκολκίπερ του Τριφυλλιού θα αποχωρήσει μόνο εάν προορίζεται για βασικός!

Κάθε άλλο παρά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Παναθηναϊκό!

Ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει επέλθει συμφωνία για την αγοραπωλησία για ένα ποσό κοντά στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ με την καταβολή υψηλής προκαταβολής. Παράλληλα, προβλέπεται ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί στην παρούσα φάση.

Ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν δεν ισχύει το ίδιο για τον 20χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος δεν φαίνεται να παίρνει τις αγωνιστικές εγγυήσεις που ζητά.

Ο Καπίνο έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μόνο για μία ομάδα του εξωτερικού η οποία θα πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα, ο ίδιος θα λογίζεται ως βασικός. Η δεύτερη προϋπόθεση δεν καλύπτεται από τη Σπόρτινγκ, αφού του έχει τονιστεί ότι θα πρέπει να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα.

Συνεπώς, ο Καπίνο προτιμά να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί ως βασικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρά να ρισκάρει την παρουσία του στον πάγκο της Σπόρτινγκ.

Στο οικονομικό σκέλος της πιθανής συνεργασίας του Καπίνο με τη Σπόρτινγκ υπάρχει συμφωνία, με τις απολαβές του διεθνή γκολκίπερ να προβλέπονται λίγο πάνω από τις 300.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον ποδοσφαιριστή και η μεταγραφή παραμένει στον αέρα. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και οι εξελίξεις αναμένονται στις επόμενες ώρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ