ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοίγει ο δρόμος για τον Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

Ανοίγει ο δρόμος για τον Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

Η Νιούκαστλ αποφάσισε ότι ο Μεχντί Αμπέντ είναι πλέον στους παίκτες υπό παραχώρηση, με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση και να περιμένει την απόφαση της των "ανθρακορύχων"

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα που φθάνουν στον Παναθηναϊκό από την Αγγλία για την περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ. Ο τεχνικός των ''magpies'', Τζον Κάρβερ, αποφάσισε να βάλει τον Αλγερινό μέσο στην λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση, κάτι που σημαίνει ότι... κλείνει το μάτι στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμπέντ έχει συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ και την επόμενη σεζόν, ωστόσο βλέποντας την συγκεκριμένη εξέλιξη δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και θέλει να πάει σ' ένα σύλλογο που θα έχει στόχους και θ' αγωνίζεται βασικός.

Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. Παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες άνθρωπος των Πράσινων να βρεθεί στην Αγγλία προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και ο παίκτης να ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ