ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανησυχία για τις αποδεσμεύσεις

Ανησυχία για τις αποδεσμεύσεις
Ζέκα Σεϊταρίδης Μπουμσόνγκ INTIME SPORTS

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την καθυστέρηση της αποδέσμευσης παικτών που δεν υπολογίζονται. Προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό για Γιούρκα

Τις τελευταίες εβδομάδας Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Αναστασίου "οργώνουν" την Ευρώπη με σκοπό να βρουν φθηνές και ποιοτικές λύσεις για τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής.

Η αρχή έγινε με τον Μπαϊράμι, ενώ εξετάζονται και κάποιες ακόμα λύσεις που η αλήθεια είναι πως έχουν καθυστερήσει αρκετά, ενώ τελευταία υπήρξε και ένα κόλλημα με τις ομάδες τους.

Εκείνο που ανησυχεί ιδιαίτερα την διοίκηση των πράσινων, ωστόσο, είναι η μεγάλη καθυστέρηση στις αποδεσμεύσεις. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τουλάχιστον 7-8 παίκτες βρίσκονται εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου, πράγμα που σημαίνει πως είτε θα πουληθούν είτε θα λύσουν το συμβόλαιο τους.

Συγκεκριμένα Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Σο, Κουίνσι, Φορναρόλι είναι στον "αέρα". Επαφές με τους εκπροσώπους του γίνονται, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Προτάσεις για Γιούρκα

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες και ήδη για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό. Προτεραιότητα του παίκτη είναι φυσικά ο Παναθηναϊκός, όμως αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ