ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναζητείται ο Τσάκας

Αναζητείται ο Τσάκας
INTIME SPORTS

Ο Βλάσης Τσάκας αναζητείται από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να συλληφθεί, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού.

Έντονη φημολογία ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σχετικά με τον Βλάση Τσάκα και την πιθανή σύλληψη του. Σύμφωνα με ορισμένες πολιτικές ιστοσελίδες, κλιμάκιο της Ασφάλειας αναζητούσε τον συνεργάτη του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ για να τον συλλάβει με τη διαδικασία του αυτοφώρου, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Όπως αναφέρει ο σταθμός Sentra 103.3 σε επικοινωνία που είχαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τους επιβεβαίωσε πως ο Βλάσης Τσάκας αναζητείται μετά από μήνυση που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Να θυμίσουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που δεν έμπαιναν τα χρήματα στον λογαριασμό της ομάδας. η ΠΑΕ θα κινούνταν δικαστικά κατά την πλευράς του Βλάση Τσάκα.

Μένει να δούμε πως θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού οι πράσινοι θέλουν να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από το "ενδιαφέρον" του πρίγκιπα Φεϊζάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ