ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναβολή και συζητήσεις με Βελάσκες για τη λύση του συμβολαίου του

Αναβολή και συζητήσεις με Βελάσκες για τη λύση του συμβολαίου του
Βελάσκες INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Σέμα Βελάσκες εις βάρος των πράσινων και είναι σε συζητήσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο για την λύση του συμβολαίου του.

Ανατροπή στην υπόθεση του Σέμα Βελάσκες είχαμε την Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό να ζητάει και να παίρνει αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του αμυντικού από την Βενεζουέλα εις βάρος των πράσινων.

Μάλιστα οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις που μάλιστα είναι σε καλό δρόμο για την λύση του συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού.

Η περίπτωση του Βελάσκες δεν είναι ίδια με αυτή του Τοτσέ με την βασική διαφορά να έχει να κάνει ότι για τον αμυντικό από την Βενεζουέλα δεν ισχύουν οι 45 δόσεις του μνημονίου, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο μετά τον Ιούνιο του 2012 και εφόσον τελεσιδικήσει η προσφυγή το Τριφύλλι θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στις 500.000 το οποίο ζητάει ο παίκτες σε 5-6 δόσεις.

Οι πράσινοι προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τον "Σέμα" ώστε είτε να δώσουν αυτό το ποσό σε περισσότερες δώσεις, είτε να γλιτώσουν κάποια και να τα δώσουν σε λιγότερες δώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ