ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασόπουλος: "Σωστή διαχείριση και συνοχή στο παιχνίδι μας"

Αναστασόπουλος: "Σωστή διαχείριση και συνοχή στο παιχνίδι μας"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος υποστήριξε ότι αν ο Παναθηναϊκός επιβάλει τον ρυθμό του, έχει σωστή διαχείριση και συνοχή στο παιχνίδι του θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο ματς με τον Πλατανιά.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Αναστασόπουλος μίλησε στην κάμερα του "NOVASPORTS" για την εμπειρία του με την πρώτη ομάδα, την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο νεαρός άσος που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων στα πρώτα τρία παιχνίδια των πράσινων υποστήριξε ότι το Τριφύλλι μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα από την Κρήτη αρκεί να επιβάλει τον ρυθμό της και να δείξει συνοχή στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αναστασόπουλου:

Για την κακή εμφάνιση στο φιλικό με την Παναχαϊκή και αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα των Πράσινων στον αγώνα με τον Πλατανιά:
"Πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας για δύο λόγους. Και βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά για να ανατρέψει τα δεδομένα, προσπαθούμε για κάτι καλύτερο και ούτως ή άλλως είμαστε Παναθηναϊκός. Πάντα πηγαίνουμε για το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό θα κυνηγήσουμε και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά".

Για το αν πιστεύει ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού ακόμα δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες: "Νομίζω ότι η ομάδα- και με τις τελευταίες προσθήκες- πρέπει να δεθεί ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι θα βγουν στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε και επιθυμεί ο προπονητής. Θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει".

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά:
"Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, προσπαθούν να τον δυσκολέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Όμως είμαστε Παναθηναϊκός, θα πάμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και θέλουμε να κερδίσουμε".

Για το αν είναι πιο σημαντικό ένα γρήγορο γκολ ή η σωστή διαχείριση του αγώνα:
"Δεν νομίζω ότι είναι το γρήγορο γκολ. Είναι η σωστή διαχείριση και να έχουμε συνοχή στο παιχνίδι μας. Να παίξουμε οργανωμένα και με μυαλό. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να το έχουμε πάνω απ' όλα"

Για το ότι ακόμα δεν έχουν βγει στο γήπεδο, όσα δουλεύουν στις προπονήσεις:
"Στις προπονήσεις μπορεί να μην υπάρχει το άγχος και η πίεση που υπάρχουν στα παιχνίδια και δεν είναι δικαιολογία. Κάποια στιγμή πρέπει να δείξουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και όντως μπορούμε να κάνουμε πράγματα ως ομάδα".

Για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν με το Τριφύλλι στο στήθος:
"Είναι φανταστικό να παίζεις στο σύλλογο που αγαπάς από μικρός. Είμαι τυχερός που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία, αλλά δεν πρέπει να μείνω μόνο εκεί. Πρέπει να προσπαθήσω και από εκεί που είμαι τώρα- στην ομάδα Νέων και παίρνω παιχνίδια- κάποια στιγμή να αγωνιστώ και με την πρώτη ομάδα. Όταν με χρειαστεί η ομάδα- και αυτό το γνωρίζει ο προπονητής- θα το κάνω. Για την ώρα θα αγωνίζομαι με την ομάδα Νέων, για να παίρνω κι εγώ παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ