ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά, αλλά αποκτάμε ταυτότητα"

Αναστασίου: "Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά, αλλά αποκτάμε ταυτότητα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το φιλικό με την Νόριτς μίλησε για τη συνολική δουλειά των πράσινων στη φετινή προετοιμασία ενώ τόνισε πως οι πράσινοι θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού έβγαλε από τα φιλικά προετοιμασίας ο Γιάννης Αναστασίου, όπως δήλωσε μετά το φιλικό του Τριφυλλιού με τη Νόριτς.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του ενώ σε σχετική ερώτηση για τις μεταγραφές δεν θέλησε να απαντήσει λέγοντας ότι υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι για αυτά.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Κλείσαμε ένα κύκλο φιλικών, παίξαμε 8 διαφορετικά ματς, με ομάδες που είχαν διαφορετική φιλοσοφία. Είδαμε πολλά θετικά και αρνητικά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι δουλειά, όμως είναι θετικό ότι πλέον δημιουργούμε ευκαιρίες, έχουμε ταυτότητα, ξέρουμε τι ζητάμε, διαθέτουμε τρεξίματα και ενέργεια.

Πλέον έχουμε μια εβδομάδα να διορθώσουμε κάποια λάθη και να είμαστε αυτοί που πρέπει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος" είπε αρχικά ο 40χρονος τεχνικός.

Όσον αφορά τον χρόνο που θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να το προσδιορίσει:

"Δεν θα ήθελα να προσδιορίσω τον χρόνο που θα είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς στις προπονήσεις, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, την δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι οι παίκτες να δέσουν και να μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού ο ένας του άλλου".

Σχετικά με τις μεταγραφές που απομένουν για τους Πράσινους, ο Γιάννης Αναστασίου δεν πήρε θέση:

"Δεν γνωρίζω κάτι, εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επαφή, με ενδιέφεραν οι παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα και το συγκεκριμένο φιλικό. Υπάρχουν άνθρωποι της διοίκησης που μπορούν να σας ενημερώσουν. Εμένα με ενδιαφέρουν αυτοί που είναι στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ