ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Πολύ καλή επιθετικά η Αϊντχόφεν"

Αναστασίου: "Πολύ καλή επιθετικά η Αϊντχόφεν"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε δύσκολους αντιπάλους τις Αϊντχόφεν και Ντινάμο Μόσχας και επικίνδυνη την Εστορίλ. Τι είπε για την μεταγραφική ενίσχυση των "πρασίνων".

"Η Αϊντχόφεν έχει πάρα πολύ καλή επιθετική γραμμή, είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή όπως όλες άλλωστε οι ολλανδικές ομαδες.

Θέλει μεγάλη προσοχή, έχουμε αρκετό καιρό να δουμε πράγματα και να δουλέψουμε. Στο γήπεδο θα φανεί αν ήταν επιθυμητός αντίπαλος. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας", δήλωσε ο τεχνικός των "πρασίνων", για να προσθέσει αναφορικά με τους άλλους δύο αντιπάλους της ομάδας του στους ομίλους του Europa League.

"H Εστορίλ ως ομάδα από Πορτογαλία είναι πάντα επικίνδυνη, δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Είναι μία σκληροτράχηλη αμυντικά ομάδα και θα την προσέξουμε.

Η Ντινάμο Μόσχας είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος από το τέταρτο γκρουπ. Είναι σημαντικό και το πότε θα παίξουμε με τους Ρώσους".

Όσον αφορά σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στο φινάλε των μεταγραφών, δήλωσε:

"Γιατί υπάρχει αυτό το άγχος για τη μεταγραφική ενίσχυση; Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε, έχουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, αν υπάρχει η προοπτική για κάτι καλο και έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε μπορείνα κινηθούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ