ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Πήραμε ένα καλό μάθημα"

Αναστασίου: "Πήραμε ένα καλό μάθημα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Κυριακής (25/8) για την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τετ α τετ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Κυριακής (25/8) με αφορμή την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" με αυτό το τρόπο προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς τους παίκτες ανέφερε πως: " Χθες πήραμε ένα καλό μάθημα. Χάσαμε από ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος, αλλά ήταν πιο ουσιαστικός και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ.

Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο να παίζεις καλύτερα, χρειάζεται να τελειώνεις τις φάσεις που φτιάχνεις. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και θέληση.

Είμαστε νέα ομάδα και θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις μέσα στους αγώνες. Ένα ματς δεν τελειώνει επειδή δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας σε γκολ. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστότερα τέτοιες καταστάσεις.

Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του για να γίνουμε καλύτεροι και να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Τον αγώνα όμως τον χθεσινό από σήμερα τον ξεχνάμε, κοιτάμε μπροστά και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με τη Βέροια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ