ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Παιδική χαρά η άμυνα όταν μείναμε με 10"

Αναστασίου: "Παιδική χαρά η άμυνα όταν μείναμε με 10"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε καλά πράγματα όσο ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με 11 και είδε μια παιδική χαρά από την αποβολή και μετά.

Για ένα πολύ καλό μάθημα και για άμυνα παιδική χαρά μετά την αποβολή του Καρέλη μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ. Σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό των πράσινων όμως υπήρξαν και καλά στοιχεία μέχρι το 63' και την κόκκινη που αντίκρισε ο Νίκος Καρέλης.

Ο 42χρονος τεχνικός είπε αρχικά:

"Για μας ήταν σημαντικό ότι κάναμε καλά πράγματα μέχρι το 65' αλλά στο τελευταίο 25λεπτο και με βάση το γεγονός ότι παίζαμε με δέκα παίκτες δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε και νοιώθω ότι πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα. Πρέπει να κάνουμε άμυνα σαν ομάδα και όχι σαν παιδική χαρά".

Σε ερώτηση για την εικόνα που έχει από την μέχρι τώρα προετοιμασία δήλωσε:
"Θετική θα έλεγα από την στιγμή που βγάλαμε αρκετά στοιχεία σαν ομάδα. Είχαμε τρεξίματα και διάθεση αλλά είναι σημαντικό να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες".

Για την αντίδραση των πράσινων μετά την κόκκινη είπε:
"Η αντίδραση μας μετά την κόκκινη κάρτα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό μάθημα για το πως δεν θα πρέπει να αντιδρούμε σε ανάλογες περιπτώσεις σε ματς στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ