ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ο στόχος είναι ξεκάθαρος"

Αναστασίου: "Ο στόχος είναι ξεκάθαρος"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί ένα οικείο πρόσωπο στην Ολλανδία και η κλήρωση με τον Αϊντχόφεν τον έφερε στο επίκεντρο όλων των Μ.Μ.Ε. στην "χώρα της τουλίπας".

Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπο τον Παναθηναϊκό με την Αϊντχόφεν και ο Γιάννης Αναστασίου θα κληθεί να παίξει κόντρα σε μια Ολλανδική ομάδα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στους Ολλανδούς δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν μια δήλωση του για την κλήρωση και τα ματς με την PSV αλλά και την κόντρα του με τον Κοκού.

Με τον οποίο έχουν βρεθεί αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο αλλά τώρα θα μονομαχήσουν και ως προπονητές.

Μιλώντας στο www.vl.nl υποστήριξε αρχικά σε ερώτηση ότι θα βρει απέναντι του τον Κοκού:
"Έχω παίξει εναντίον του άρα είναι ωραίο που θα βρεθούμε και αντίπαλοι ως προπονητές".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην κλήρωση λέγοντας:
"Η κλήρωση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα".

Σε ότι έχει να κάνει με το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα από την Ολλανδία σημείωσε:
"Το να παίξω κόντρα σε μια Ολλανδική ομάδα είναι φυσικά κάτι σπέσιαλ για μένα καθώς έχω παίξει αρκετά χρόνια και έχω γίνει προπονητής εκεί".

Και πρόσθεσε αναφορικά με την Αϊντχόφεν:
"Έχω δει όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Αϊντχόφεν. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την ομάδα. Η επίθεση της PSV είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο".

Οι Ολλανδοί θυμήθηκαν τους συμπατριώτες τους Μέντες, Μπούι αλλά και τον Μπεργκ που είχε παίξει στην PSV και βρίσκονται στο ρόστερ του τριφυλλιού με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει για την απουσία του Σουηδού άσου: "Θα είναι δυο μήνες εκτός με σπασμένη την κλείδα. Αυτό είναι κακό για εμάς γιατί είναι πολύ χρήσιμος στο 4-4-2 με το οποίο παίζουμε. Τώρα ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο χωρίς να έχουμε στην επίθεση μας τον Μπεργκ μέχρι να επιστρέψει".

Τέλος αναφορικά με την κλήρωση σημείωσε:
"Είναι δύσκολη κλήρωση. Για την Εστορίλ ξέρουμε πολύ λίγα αλλά για την Ντιναμό Μόσχας, την Αϊντχόφεν και τον Παναθηναϊκό όλοι ξέρουν ότι είναι τρεις ομάδες με υψηλό επίπεδο. Μόνο δυο όμως μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση, οπότε ο στόχος είναι ξεκάθαρος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ