ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Να δίνετε κάθε μέρα το 100%"

Αναστασίου: "Να δίνετε κάθε μέρα το 100%"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίζουν την κάθε προπόνηση όπως τα παιχνίδια και να δουλεύουν με μεγαλύτερη ένταση καθημερινά.

Την επόμενη του φιλικού με την Λάτσιο ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στους παίκτες του τους επεσήμανε ότι πρέπει να ξεχάσουν το ματς με τους Ιταλούς και να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο που ο ίδιος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει το Τριφύλλι.

Την Τετάρτη στην απογευματινή προπόνηση επανέλαβε πάνω κάτω το ίδιο λέγοντας πως θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν με μεγαλύτερη ένταση σε κάθε προπόνηση.

Να δίνουν το 100% και στις προπονήσεις, και στα τεστ, όπως αυτό που έγινε την Τετάρτη το πρωί καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα αξιολογούν όλα.

Μεταξύ άλλων ο 40χρονος τεχνικός είπε: "Θέλω να δουλεύεται καθημερινά με την ίδια ένταση που παίζεται τους αγώνες. Δεν είναι άλλο τα ματς και άλλο οι προπονήσεις. Μόνο μέσα από την σκληρή προπόνηση θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Θα πρέπει να τα δίνετε όλα σε ότι και αν κάνετε στην διάρκεια του προγράμματος".

Ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος ο Μαυρίας

Σε ότι έχει να κάνει με την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Χάρης Μαυρίας ακολούθησε ένα μέρος της, το πιο εύκολο, καθώς έκανε το αρχικό ζέσταμα αλλά και τις ασκήσεις με την μπάλα.

Όταν όμως ήρθε η ώρα για το δίτερμα με τρεις διαφορετικές ομάδες επτά εναντίων επτά ο Μαυρίας συνέχισε να γυμνάζεται μόνος του.

Πλην του 20χρονου άσου μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Αποστολόπουλος, Σταματάκης που ακόμα δεν είναι έτοιμοι να μπουν στις προπονήσεις του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ