ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Μην βάζετε τον εαυτό σας πάνω από την ομάδα"

Αναστασίου: "Μην βάζετε τον εαυτό σας πάνω από την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου τα "έψαλε" στους παίκτες του για το γεγονός ότι δεν έδειξαν ομαδικότητα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τους εξήγησε ότι πάνω από όλα είναι ο Παναθηναϊκός.

Από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιάννης Αναστασίου είχε ουσιαστικά προετοιμάσει το έδαφος για τα "γκάζια" που θα έριχνε στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στην προπόνηση της Δευτέρας και στην διάρκεια της ομιλίας του ο 40χρονος τεχνικός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους όσους έβαλαν τους εαυτούς τους πάνω από την ομάδα στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια δυο βαθμών από πλευράς Παναθηναϊκού.

Όπως τόνισε μάλιστα ο Αναστασίου το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που δεν του άρεσε τόσο αλλά η εικόνα που έδειξαν οι πράσινοι που δεν θύμισε σε τίποτα την εικόνα των προηγούμενων αγώνων:

"Δεν με ενόχλησε τόσο το τελικό αποτέλεσμα όσο η εικόνα της ομάδας. Είχαμε δείξει καλά δείγματα στα προηγούμενα ματς τα οποία δεν δείξαμε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Σε πολλές περιπτώσεις βάλατε τον εαυτό σας πάνω από την ομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να ξανά συμβεί. Δεν επιτρέπεται να μην τελειώνουμε ομαδικά τις φάσεις και να πετάμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Αν ήμασταν πιο ομαδικοί θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και αυτό πρέπει να το έχετε όλοι στο μυαλό σας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ