ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ξέραμε ότι θα είμαστε καλύτεροι στη διάρκεια του ματς"

Αναστασίου: "Ξέραμε ότι θα είμαστε καλύτεροι στη διάρκεια του ματς"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη υποστήριξε πως οι πράσινοι γίνονταν όλο και καλύτεροι στην διάρκεια του αγώνα και άξιζαν τη νίκη.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοση τους και την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Κρητικούς.

Ο 40χρονος τεχνικός σημείωσε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη ενώ εξήρε και την απόδοση του Καπίνο.

«Έγινε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια καλή ομάδα με έξυπνους παίκτες που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και το πρώτο τέταρτο κάναμε πολλά λάθη.

Μετά ελέγξαμε το παιχνίδι και κάπου στη λήξη του ημιχρόνου ο Εργοτέλης μπορούσε να προηγηθεί και σε αυτό μέτρησε και ο Καπινό που ήταν σε καλή κατάσταση.

Όσο περνούσε η ώρα ξέραμε ότι θα είμαστε πιο δυνατοί. Το πιστέψαμε και εκεί φάνηκε η κλάση και η εμπειρία των δύο επιθετικών που έχουμε στο 0-1. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε το μηδέν πίσω που ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μετά το 0-1 , καταφέραμε και βάλαμε και δεύτερο γκολ και ήταν μια παλικαρίσια νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για τη ρεβάνς του Κυπέλλου απάντησε:
«Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς και θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και στο παιχνίδι του Κυπέλλου».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις λέγοντας:
«Το σημαντικό είναι ότι σήμερα τα λάθη στην άμυνα δεν κόστισαν. Έχουμε αδυναμίες και προσπαθούμε κάθε ημέρα να βελτιώσουμε. Όταν έχεις νέα παιδιά υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και προσπαθούμε σε καθημερινή βάση να βελτιωθούμε.

Βήμα βήμα νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον Εργοτέλη. Εμείς δείξαμε σήμερα ότι θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι από τον Εργοτέλη».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ