ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Κλείνει το ρόστερ μέσα στην εβδομάδα"

Αναστασίου: "Κλείνει το ρόστερ μέσα στην εβδομάδα"
INTIME SPORTS

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει κλείσει το ρόστερ του κατά 90-95% μέσα στην εβδομάδα που έρχεται εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος απέδωσε πάλι τα εύσημα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του και την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Την αισιοδοξία του και την σιγουριά του που εντός της εβδομάδας το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα έχει οριστικοποιηθεί κατά 90-95% και εν συνεχεία οι πράσινοι θα έχουν τρεις εβδομάδες για να δουλέψουν όλοι μαζί εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού στάθηκε για μια ακόμη φορά στην πολύ καλή δουλειά των νεαρών ποδοσφαιριστών των πράσινων που όλο αυτό το διάστημα έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό.

Αρχικά, ο Γιάννης Αναστασίου σημείωσε ότι το σκορ δεν τον ενδιαφέρει και κρατά τη διάθεση και την εικόνα της ομάδας: " Το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει ήταν το σκορ. Ήταν σημαντικό που είχαμε περισσότερες επιλογές, επέστρεψαν και τα παιδιά από την Κ20, μπήκε ο Νάνο και ο Κουτρουμπής και μας έδωσαν λύσεις".

Κατόπιν, υποστήριξε ότι αναμένεται εβδομάδα μεταγραφών: "Είναι καλό για εμάς ότι χρησιμοποιήσαμε 19 ποδοσφαιριστές. Θα έρθουν και κάποιοι άλλοι έχοντας 4 εβδομάδες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που πρέπει. Μέσα στην εβδομάδα πιστεύω ότι θα έχει οριστικοποιηθεί κατά 90% έως 95% το ρόστερ μας".

Στη συνέχεια, απέδωσε τα εύσημα στους νεαρούς πράσινους:
"Ναι δουλεύουν πάρα πολύ, κάνουν μεγάλη προσπάθεια, ειδικά οι μικροί. Δείχνουν αυταπάρνηση. Έχουν μπει και μερικοί έμπειροι παίκτες, αρχίζουν να πατάνε καλύτερα και να δείχνουν καλύτερα δείγματα μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ