ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου και Μπεργκ αποθέωσαν τον Πέτριτς

Αναστασίου και Μπεργκ αποθέωσαν τον Πέτριτς
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί ότι ο Πέτριτς θα συνδυαστεί άψογα με τον Μπεργκ εντός του αγωνιστικού χώρου ενώ ο Σουηδός περιμένει την ώρα που θα βρεθούν και πάλι μαζί στο γήπεδο.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Παναθηναϊκού στο παιδικό χωριό S.O.S. στην Βάρη οι Γιάννης Αναστασίου και Μάρκους Μπέργκ μίλησαν για την άφιξη του Πέτριτς στο τριφύλλι και φυσικά για το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και την παρουσία τους στην Βάρη.

Τόσο ο 40χρονος τεχνικός όσο και ο Σουηδός φορ στάθηκαν στην αξία του Κροάτη και στο πόσο θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό από την στιγμή που θα αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Αναστασίου: "Χρειαζόμασταν τον Πέτριτς"

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφερόμενος στην επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο χωριό SOS είπε:
"Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στα παιδιά. Νομίζω ότι όλοι μας επιτελούμε ένα έργο και πρέπει να είμαστε κοντά στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο επειδή είμαστε αθλητές αλλά πιο πολύ σαν άνθρωποι πρέπει να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας.

Όχι μόνο στις καλές στιγμές αλλά και στις δύσκολες. Όλοι οι παίκτες με το που έγινε γνωστό ότι πρέπει να έρθουμε εδώ για αυτή την δραστηριότητα προσφέρθηκαν. Ο Παναθηναϊκός όπως και εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας".

Για την απόκτηση του Πέτριτς ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε:
"Σίγουρα είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Τον θέλουμε, τον χρειαζόμαστε. Το θέμα είναι να μπει σύντομα στην ομάδα, ευελπιστούμε να τον έχουμε σύντομα μαζί μας. Έχουν αγωνιστεί μαζί με τον Μπεργκ. Είναι δυο παίκτες που ξέρουν καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό το επίπεδο είναι καλό να έχεις έναν καλό παρτενέρ με με τα ίδια ή και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μιλάνε ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε αυτή την κίνηση και ευελπιστούμε να τα πάνε καλά".

Μπεργκ: "Καλή κίνηση η απόκτηση του Πέτριτς"

Ο Μάρκους Μπεργκ από την πλευρά του δήλωσε χαρούμενος που θα ξανασυνεργαστεί με τον Πέτριτς:
"Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι καλή κίνηση για την ομάδα που ήρθε. Για όλους τους καλούς παίκτες υπάρχει χώρος και είναι καλοδεχούμενοι και αυτό είναι το σημαντικότερο. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να εγκλιματιστεί, να γίνει μέλος της ομάδας. Νομίζω ότι θα είναι εύκολο γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης με παραστάσεις και εμπειρίες και αυτό είναι σημαντικό".

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Σουηδός φορ τόνισε:
"Έχουμε ένα σημαντικό ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο ματς. Θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τους τρεις πόντους και θα παλέψουμε για αυτό".

Όσον αφορά την επίσκεψη στη Βάρη είπε:
"Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και με όμορφες στιγμές. Σημαίνει πολλά για εμάς να είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις την πραγματικότητα και είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά το ότι ήρθαμε εδώ.

Και με άλλες ομάδες έχω βρεθεί σε αντίστοιχες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Είμαι πατέρας δυο παιδιών και για μένα σημαίνει πολλά αυτή η κίνηση. Η ζωή είναι διαφορετική για τον καθένα από εμάς και είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ