ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Γιατί δεν τον συνέλαβαν;"

Αναστασίου: "Γιατί δεν τον συνέλαβαν;"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε γελοίο το γεγονός ότι δεν συνελήφθη το άτομο που του πέταξε το ποτήρι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η εικόνα του Γιάννη Αναστασίου να δέχεται το ποτήρι στο πρόσωπο και να σωριάζεται στο έδαφος έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις στα ολλανδικά ΜΜΕ και κυριολεκτικά "άστραψε και βρόντηξε".

"Έπαθα μια ελαφρά διάσειση και για λίγη ώρα είχα πρόβλημα με την όραση μου"είπε αρχικά ο Αναστασίου και συνέχισε: "Την περασμένη Τρίτη οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αυτό που συνέβη την Κυριακή είναι γελοίο. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω πως δεν έχει συλληφθεί αυτός που έριξε το αντικείμενο"αναρωτήθηκε ο τεχνικός του Τριφυλλιού.

Παράλληλα, ο Αναστασίου αναφέρθηκε στα αντικείμενα που δέχθηκε λίγο πριν την λήξη ο Καπίνο, ενώ τόνισε ότι χάρηκε από το γεγονός ότι οι παίκτες του παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή σκέφτηκαν ν' αποχωρήσουν από το γήπεδο λόγω της έκρυθμης κατάστασης στις εξέδρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ