ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια για εμάς"

Αναστασίου: "Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η αγωνιστική απραξία δεν θα επηρεάσει.

Συνεπής ως προς την ιστορική υποχρέωση του Παναθηναϊκού να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως βαθμολογικού ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορη, αλλά θα πάρει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας.

Ακόμα, "έκαψε" το σενάριο να παίξει με 3 αμυντικούς στη Ρωσία, αφού παραδέχτηκε ότι στο φιλικό με την ΑΕΚ το σχήμα και η τακτική δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού:

Είναι καλό που θα αρχίζουμε να παίζουμε παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα που χρειάζεται ρυθμό, γιατί έχουμε μείνει χωρίς ματς τον τελευταίο καιρό και είναι σημαντικό που θα παίξουμε. Για μένα, είναι σημαντικό που θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα, για να δούμε και που βρισκόμαστε.

Επηρεάζει αρνητικά τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο;

Όχι, αυτό που είπα και πριν. Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια για εμάς. Κάθε παιχνίδι είναι σοβαρό και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Είναι ευρωπαϊκό ματς και δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να αδιαφορήσει. Θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία και το κυριότερο είναι μέσα από αυτή τη διαδικασία οι παίκτες μας να αποκτήσουν εμπειρίες, γιατί έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα και παίζοντας σε τέτοια παιχνίδια, μόνο κέρδος μπορούν να έχουν για το μέλλον.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μόσχα θα παίξουν ρόλο; Γιατί οι ποδοσφαιριστές μιας ελληνικής ομάδας δεν είναι συνηθισμένοι.

Οι παίκτες μου θα αναγκαστούν να τρέχουν περισσότερο για να ζεσταθούν (σ.σ. γέλιο)!

Μετά τη δοκιμή που κάνατε στην ΑΕΚ με τα τρία στόπερ, να την περιμένουμε στη Μόσχα;

Θα το δούμε. Θα δούμε. Είναι κάτι που το είχαμε στο μυαλό μας, το δουλέψαμε, το δοκιμάσαμε στο φιλικό με την ΑΕΚ και δεν απέδωσε στο βαθμό που περιμέναμε και κοιτάζοντας και την ποιότητα των αντιπάλων, μας κάνει να μην το σκεφτόμαστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπάρχουν δύο μέρες ακόμα και θα δούμε.

Πως είναι η κατάσταση της ομάδας μετά την παρατεταμένη διακοπή;

Είναι άσχημο για τα παιδιά. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν και αυτό θέλουμε όλοι μας. Θέλουμε να έχουν ρυθμό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η ιδανικότερη κατάσταση για όλες τις ελληνικές ομάδες. Εμείς προπονηθήκαμε αρκετά δυνατά, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κοιτάξουμε να το δείξουμε στο γήπεδο.

Μένει στην Αθήνα ο Φύσσας

Χωρίς τη συνοδεία του Τάκη Φύσσα αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με μία σειρά από οργανωτικά ζητήματα, καθώς και τις επαφές για τις ανανεώσεις και τις επεκτάσεις συμβολαίων.

Η παρουσία του στην πρωτεύουσα κρίνεται επιβεβλημένη, αφού είναι αυτός ο οποίος έχει αναλάβει εν λευκώ τη διαχείριση και προχωρά τον σχεδιασμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ