ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν σκοράραμε, δεν νικήσαμε"

Αναστασίου: "Δεν σκοράραμε, δεν νικήσαμε"
INTIME SPORTS

Στην αδυναμία του Παναθηναϊκού να απειλήσει επιθετικά τον Πανιώνιο, αλλά και στις λανθασμένες αντιδράσεις στις κρίσιμες λεπτομέρειες, εστίασε τους λόγους για την ήττα από τους "κυανέρυθρους" ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και τη βαριά ήττα: "Είχαμε ένα παιχνίδι το οποίο άρχισε καλά εμάς. Όμως, για να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Εμείς φτάναμε στην περιοχή του Πανιωνίου, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Αυτό έκανε τη διαφορά, αφού στη μία φορά που ο Πανιώνιος έφτασε στην περιοχή μας, σκόραρε. Δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ και αυτό έπρεπε να το δούμε, πως θα αντιδράσουμε γιατί είμαστε μία νέα ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ενισχύσαμε την επίθεση μας βάζοντας τον Μπεργκ, κάναμε κάποιες φάσεις αλλά σε αυτό το σημείο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε άσχημη εικόνα και μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλα γκολ. Είχαμε κακή διαχείριση του αγώνα. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες".

Για τα ατομικά λάθη: " Όταν η ομάδα δέχεται ένα γκολ, το δέχεται όλη μαζί. Δεν φταίει μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Δεν είχαμε σωστές αντιδράσεις στις λεπτομέρειες και αυτές έκαναν τη διαφορά. Πρέπει να δούμε τι θέλουμε, τι μπορούμε να κάνουμε. Για παράδειγμα, στο δεύτερο γκολ ο Κολοβός σουτάρει με το δεξί. Οι αμυντικοί μας το γνώριζαν και τον άφησαν. Έχασαν τη λεπτομέρεια και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε".

Για το αν θεωρεί κακή την απόδοση του Μέντες: "Δεν θα συμφωνήσω με την άποψη σας για τον Μέντες. Θα υπήρχε αδυναμία στη μεσαία γραμμή μας εάν δεν υπήρχε σωστή αλληλοκάλυψη. Όταν ο Κουτρουμπής προωθούνταν, ο Μέντες τον κάλυπτε. Απλώς, στη λεπτομέρεια δεν κάναμε ότι έπρεπε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ