ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας"

Αναστασίου: "Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα και εξήγησε την επιλογή του 4-2-2-2 για την τακτική της ομάδας.

Το πρωτάθλημα αρχίζει, ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στο Αγρίνιο και ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί, δείχνοντας τη διεκδίκηση του τίτλου, χωρίς όμως να την κατονομάσει.

Ο Αναστασίου σχολίασε το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ομάδα του και παραδέχτηκε, εμμέσως, ότι φέτος δεν μπορεί να επικαλείται δικαιολογίες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της Nova:

Για τον φετινό στόχο: "Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε καλύτεροι και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Γυρνάμε στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε καλύτερα πράγματα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Για την διάρκεια που χρειάζεται στο πρωτάθλημα: "Χρειάζεται διάρκεια, τύχη, σίγουρα οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο.Πιστεύω ότι πλέον στον τρίτο χρόνο, δεν μπορούμε να λέμε ότι έχουμε νέους παίκτες, έχουμε νέους αλλά με εμπειρίες. Με τους έμπειρους και τις μεταγραφές να παρουσιάσουμε ένα σύνολο ώριμο, ανταγωνιστικό και να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του".

Για το αγωνιστικό προφίλ: "Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Φέραμε προσωπικότητα και ποιότητα σε κάποιες θέσεις. Όταν όλα θα είναι fit και έτοιμοι, να παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο σε υψηλές ταχύτητες. Να δημιουργούμε φάσεις και να τις τελειώνουμε".

Για την επιλογή του 4-2-2-2: "Πολλά παίζουν ρόλο στον σχηματισμό της ομάδας. Έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάποιων παικτών μας, να καλύψουμε κάποιες αδυναμίες δικές μας και φυσικά να εκμεταλλευθούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων. Το βασικό μας σχήμα είναι ο ρόμβος. Από κει και πέρα από την στιγμή που παίζουμε με τέσσερα χαφ μπορείς να έχεις άλλη διάταξη. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, ανεξάρτητα από τον σχηματισμό".

Ο Stoiximan.gr δίνει απόδοση 2.00 για την περίπτωση που ο Παναθηναϊκός συγκεντρώσει 66 πόντους και πάνω στη φετινή Superleague!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ