ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Όλα ΟΚ τον επόμενο μήνα"

Αναστασίου: "Όλα ΟΚ τον επόμενο μήνα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε καλό δρόμο και όλες οι εξελίξεις θα υπάρξουν τον Φεβρουάριο.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση και όπως είναι λογικό αυτή η απόδοση δημιούργησε προσδοκίες στους φίλους της ομάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στους Κρητικούς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο μπορούν να δημιουργήσουν σερί νικών στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της "NOVA":

«Το σημαντικό είναι ότι ήμασταν πειθαρχημένοι, σοβαροί και αποτελεσματικοί. Αυτό σαν ομάδα γιατί δημιουργούμε φάσεις μέχρι τώρα δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια συγκέντρωση μπροστά στην εστία, θα δούμε και στη συνέχεια μεγάλα σκορ από την ομάδα μας γιατί ήμαστε μια ομάδα που παίζουμε ποδόσφαιρο, φτιάχνουμε φάσεις, το σημαντικό είναι να έχουμε τη συγκέντρωση για να είμαστε αποτελεσματικοί και στα τελειώματα».

Για τη διαφορά της ομάδας απέναντι στον Εργοτέλη από τα προηγούμενα ματς:
«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω, οι ίδιοι παίκτες είναι. Αν δούμε ότι πετύχαμε τέσσερα γκολ με τον Πανθρακικό, με την Κέρκυρα δυο γκολ και αρκετές ευκαιρίες. Γενικά στα τελευταία παιχνίδια δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και ειδικά στην Λεωφόρο αλλά δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Πλέον τα παιδιά βλέπουν τη διαφορά όταν είναι συγκεντρωμένοι. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης».

Για την επιστροφή του Μπεργκ:
«Είναι σημαντικό για τον επιθετικό να σημειώνει γκολ, αλλά θα έλεγα προσωπικά με χαροποίησε η εμφάνιση όλης της ομάδας. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και έκαναν το καλύτερο δυνατό. Όταν είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας, είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα να μας κερδίσει».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό:
«Είναι ένα ματς τελείως διαφορετικό από αυτό με τον Εργοτέλη. Θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και μπορούμε".

Για το αν κρύβει παγίδες:
"
Κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες όταν δεν είσαι σοβαρός. Απλά το θέμα είναι ότι εμείς ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σημαντικότερο είναι να μπούμε στο γήπεδο αποφασιστικοί, δυνατοί γιατί γνωρίζουμε ότι όσο πλησιάζει το Πρωτάθλημα προς το τέλος όλες οι ομάδες θα θέλουν βαθμούς και γενικά επειδή στην Ελλάδα βλέπουμε αρκετά περίεργα, καλό θα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Τι εικόνα για τον Λεβαδειακό;
"Είναι μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα είχε καλή εικόνα. Ζόρισε τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα λίγο ασταθής στην απόδοση της αλλά με αρκετούς παίκτες επικίνδυνους και θέλει προσοχή. Σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί από εμάς και όχι το τι θα κάνει ο Λεβαδειακός. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει και όπως είπα σοβαροί, συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί νομίζω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε".

Για τις συζητήσεις με την ΠΑΕ για ανανέωση του συμβολαίου του και αν υπάρχει εξέλιξη:
«Όχι προς το παρόν, δεν προλαβαίνουμε κιόλας. Θα έλεγα πως όταν περάσει αυτός ο μήνας με τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα καθίσουμε κάτω να το συζητήσουμε και νομίζω ότι θα είναι όλα ΟΚ".

Η θέληση σας είναι να παραμείνετε στην ομάδα;
"Δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτό. Το σημαντικό είναι ότι χτίζεται κάτι καλό, νομίζω ότι η ομάδα κάνει βήματα προς τα εμπρός. Το σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα πιστεύουν σε αυτό το project, τα παιδιά πιστεύουν και το κυριότερο για εμένα είναι ότι τα παιδιά της ακαδημίας, γιατί υπάρχουν αρκετά ταλέντα, έρχονται κάθε φορά στο γήπεδο και βλέπουν ότι μπορεί να τους δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά και το μεγαλύτερο κίνητρο γιατί η ομάδα συνεχίζει να εξελίσσεται και να παράγει παίκτες και παράλληλα να διεκδικεί τίτλους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ