ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους"

Αναστασίου: "Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την αναβολή του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε για ανθρώπους που δεν σκέφτονται σωστά.

Για την ανεξήγητη απόφαση να διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι την Κυριακής στις 19:30 παρά το αίτημα των πράσινων για αλλαγή ώρας μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό αυτών που πήραν την απόφαση και τόνισε ότι θα πρέπει οι αρμόδιοι να δεχτούν και κριτική.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Η ορατότητα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και σε συνδυασμό με την ομίχλη αυτό έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια των παικτών. Από ότι ξέρω αρχικά είχαμε ζητήσει να γίνει αλλαγή του αγώνα και εγώ σαν Έλληνας πολίτης και γνωρίζοντας τις συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννινα γνωρίζω ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα.

Το θέμα είναι ποιος αποφάσισε για αυτό; Είμαστε υποχρεωμένοι για κάθε ανοργανωσιά την επιμονή κάποιων ανθρώπων να ταλαιπωρούμαστε, απλά και μόνο να παίρνουν μια απόφαση χωρίς κάποιο σκεπτικό. Δεν μπορώ να το καταλάβω το σκεπτικό τους".

Για το πότε θα γίνει το ματς;
"Δεν ξέρουμε. Την Πέμπτη έχουμε παιχνίδι. Ούτε ξέρουμε πότε θα παίξουμε αν θα παίξουμε. Και αυτό είναι ένα ακόμα κακό. Από την στιγμή που βάζουμε ανθρώπους να παίξουν ποδόσφαιρο να τους ζητάμε να παίξουν από αυτές τις συνθήκες. Θα πρέπει κάποιοι να δεχτούν και την κριτική και να κάνουν αυτά που πρέπει και να σκέφτονται ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους".

Πότε θα ήθελε ο Παναθηναϊκός να γίνει το παιχνίδι;
"Δεν έχει να κάνει πότε θέλουμε εμείς. Το λογικό είναι να γίνει αύριο το μεσημέρι στις 15.00 ώστε και ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει χρόνο πριν το ματς Κυπέλλου. Αν γίνει ξανά στις 19.30 τότε μας βλέπω να παίξουμε καμιά εβδομάδα στα Γιάννινα γιατί θα το παίζουμε σε 20λεπτα".

Θα επηρεαστεί η ομάδα από αυτή τη διακοπή;
" Αν επηρεάζεται η ομάδα ή όχι σε περίπτωση άσχημου αποτελέσματος κάποιοι θα το δουν σαν δικαιολογία. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε αλλά θα πρέπει να σκέφτονται κάποιοι ότι υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να τραυματιστούν και άνθρωποι που έχουν πληρώσει εισιτήρια και δεν θα μπορέσουν να είναι εδώ την Δευτέρα.

Το πιο σημαντικό είναι να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, όλοι κάνουμε μια προσπάθεια, το ποδόσφαιρο νοσεί και πρέπει να κάνουμε προσπάθεια γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου ο κόσμος αγαπάει το ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ