ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν είχαμε μυαλό, καρδιά και guts"

Αναστασίου: "Δεν είχαμε μυαλό, καρδιά και guts"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για περισσότερο από δέκα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του μετά την ομιλία του Λεωνίδα Βόκολου χρησιμοποιώντας και αυτός με την σειρά του σκληρή γλώσσα.

Η ομιλία του τεχνικού διευθυντή των πράσινων, Λεωνίδα Βόκολου, το πρωί της Παρασκευής δεν ήταν η μοναδική προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Βόκολος χτύπησε το "καμπανάκι" μεταφέροντας και το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου προς τους ποδοσφαιριστές των πράσινων με τον Αναστασίου να ακολουθεί χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Ο 42χρονος τεχνικός μίλησε για περισσότερα από δέκα λεπτά στους παίκτες του τριφυλλιού και μίλησε για όλα όσα θεωρεί αυτός ότι έπαιξαν ρόλο και οδήγησαν στον αποκλεισμό από την Ξάνθη αλλά και στο κακό πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός.

Πολλά από τα όσα είπε δεν έγιναν γνωστά στην διάρκεια της Παρασκευής αλλά υπήρξαν κάποιες φράσεις που...βγήκαν στην φόρα.

Ο Αναστασίου επανέλαβε στους ποδοσφαιριστές του κάτι που είπε και δημοσίως ότι επρόκειτο δηλαδή για το χειρότερο παιχνίδι από πλευράς Παναθηναϊκού με τους πράσινους να μην κάνουν τίποτα από όσα είχαν πει λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι στην διάρκεια που είμαι στον Παναθηναϊκό. Δεν λειτουργήσαμε καθόλου σωστά στην επίθεση όπου δεν κάναμε ούτε μια φάση σε ολόκληρο το 90λεπτο. Τίποτα από όσα είπαμε και όσα δουλέψαμε το προηγούμενο διάστημα δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι από εσάς μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι είστε στον Παναθηναϊκό".

Η ατάκα που προκάλεσε την μεγαλύτερη αίσθηση ήταν όταν ο Γιάννης Αναστασίου σημείωσε πως ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει πολλά προσόντα για να κερδηθεί τα οποία οι πράσινοι δεν τα έδειξαν αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Ένα τ έτοιο ματς θέλει μυαλό, καρδιά και guts τα οποία εμείς δεν τα είχαμε".

Επίσης μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πως μπορεί να γυρίσει το κλίμα αλλά και η ψυχολογία εντός και εκτός της ομάδας καθώς και ο κόσμος είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μόνο οι νίκες μπορούν να επαναφέρουν την ηρεμία, να αντιστρέψουν το κλίμα και να κάνουν τον κόσμο και πάλι χαρούμενο.

Όπως σημείωσε επίσης το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς απομένουν πολλά παιχνίδια και νίκες μέχρι το τέλος κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ