ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα"

Αναστασίου: "Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα"
INTIME SPORTS

Αρκετά δύσκολο και ιδιαίτερο χαρακτήρισε το ματς με τον Εργοτέλη ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος σημείωσε πως πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Γιάννης Αναστασίου όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη φοβόταν πολύ το ματς με τους Κρητικούς και το πως θα παρουσιαζόταν η ομάδα. Σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και πήραν μια εύκολη νίκη.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού στην μοναδική ερώτηση που του έγινε απάντησε στο πόσο δύσκολο είναι το ψυχολογικό σκέλος για την ομάδα του μετά την αφαίρεση τριών βαθμών.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογία και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο.

Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς".

Σε ερώτηση για το ψυχολογικό σκέλος μετά την αφαίρεση των βαθμών είπε:
«Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Με την λήξη του ματς και μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο Γιάννης Αναστασίου σημείωσε:

«Δημιουργήσαμε τις φάσεις και τις προϋποθέσεις. Σκοράραμε δύο γκολ, είχαμε τις φάσεις σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν έκανε καθόλου φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κατεβάσαμε ταχύτητα, κρατήσαμε δυνάμεις και προχωράμε...»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ