ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάσες σε Ζέκα και Ιμπάρμπο

Ανάσες σε Ζέκα και Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αφήνει εκτός αποστολής τους Ζέκα, Ιμπάρμπο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Χουλτ και Γουακάσο.

Ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του, ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή με την ΑΕΛ, αποφάσισε να δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στην Ριζούπολη με στόχο τη νίκη και με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ αλλά παράλληλα θα περιμένει ένα αποτέλεσμα που να του κάνει, όχι ισοπαλία δηλαδή, από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα.

Ο 48χρονος τεχνικός πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός όμως μεταξύ άλλων τους Ζέκα, Κουλιμπαλί, Ιμπάρμπο για να τους δώσει ανάσες αλλά και τους Χουλτ, Γουακάσο που δεν είναι ακόμα έτοιμοι αλλά και τον Μολέντο που ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Αντίθετα στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Τελάντερ, Λεντέσμα, Ρινάλντι αλλά και οι μικροί Ξενόπουλος, Ευαγγέλου και Πίσπας οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης.

Από την προπόνηση η οποία περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις κατοχής, τακτική και δίτερμα στο μισό γήπεδο απουσίασε ο Κοτσόλης λόγω ίωσης, ενώ ο Μολέντο ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Ιμπάρμπο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και οι Σάμπα, Γουακάσο προπονήθηκαν ατομικά

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μπεργκ, Μαρινάκης, Λουντ, Τελάντερ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Λέτο, Βιγιαφάνιες, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρέις, Ρινάλντι, Εμποκού και Πίσπας.

Εκτός έμειναν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Σαμπά, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Ζέκα, Γουακάσο, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Στάικος

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1) Ηρακλής 4 (3-0)
2) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)
3) ΟΦΗ 3 (2-2)
4) Παναθηναϊκός 1 (1-2)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ