ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάσα 1,2 εκατ. ευρώ από το Euro

Ανάσα 1,2 εκατ. ευρώ από το Euro
INTIME SPORTS

Δείτε πώς μετά το τέλος του Euro 2012 θα ενισχυθούν τα ταμεία του Παναθηναϊκού με ένα σημαντικό ποσό. Ποιες οι πιθανότητες να είναι παραπάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η ενίσχυση.

Την ώρα που η μία κακή είδηση διαδέχεται την άλλη στον Παναθηναϊκό, η UEFA ενημέρωσε για τα χρήματα που θα δώσει στις ομάδες αμέσως μετά το Euro ως αποζημίωση για την απασχόληση των διεθνών με τις εθνικές τους.

Ένα ποσό που υπολογίζεται τουλάχιστον στα 1,2 εκατ. ευρώ για τους "πράσινους".

Σύμφωνα με την UEFA, κάθε ομάδα θα πάρει 7.500 ευρώ για κάθε ημέρα που θα βρίσκεται ο παίκτης της με την εθνική, από την μέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία έως και την φάση που θα φτάσει.

Οι διεθνείς μας συγκεντρώνονται στις 20/5 και στην χειρότερη θα είναι με την ομάδα έως τις 16/6, δηλαδή 28 μέρες ή σε ευρώ... 210.000!

Με έναν υπολογισμό 6 παικτών του Παναθηναϊκού (Κατσουράννης, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος), το ποσό για τους "πράσινους" πάει στο 1,2 εκατ. ευρώ.

Αν σε αυτούς κληθεί πχ και ο Νίνης το ποσό ανεβαίνει ενώ ακόμα μεγαλύτερο θα είναι αν η Ελλάδα περάσει την φάση των ομίλων.

Μια σημαντική ενίσχυση λοιπόν για τα "πράσινα" ταμεία που θα έρθει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Euro.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ