ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναντικατάστατος ο "Σίφο", ξανά βασικός ο Μπεργκ

Αναντικατάστατος ο "Σίφο", ξανά βασικός ο Μπεργκ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αγωνίστηκε σε όλη τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Μάλι με τους Κροάτες να νικούν με 2-1. Ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι βασικός και στην φιλική αναμέτρηση με το Βέλγιο την Κυριακή.

Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Κροατίας είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον άσο του Παναθηναϊκού να είναι ένας από τους πέντε παίκτες που χρησιμοποίησε ο Νίκο Κόβατς σε όλο το 90λεπτο της φιλικής αναμέτρησης με το Μάλι.

Οι Κροάτες επικράτησαν με 2-1 χάρη σε δυο γκολ του Πέρισιτς και ο "Σίφο" δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Σε αντίθεση με τον Σίλντενφελντ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Πράνιτς ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Στην διάρκεια της ημέρας μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί και η τελική 23άδα της Κροατίας από τον Νίκο Κόβατς.

Παίζει και με το Βέλγιο ο Μπεργκ

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπεργκ, ο τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, είναι ολοφάνερο ότι τον υπολογίζει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα και στο φιλικό της Κυριακής κόντρα στο Βέλγιο.

Ο Χάμρεν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο φιλικό, αν και ο ομσπονδιακός τεχνικός ήταν αισιόδοξος ότι θα τον έχει στην διάθεση του και θα τον χρησιμοποιήσει για 60'. Σε διαφορετική περίπτωση ο Τοϊβόνεν θα πάρει την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Η πιθανή ενδεκάδα Σκανδιναβών είναι: Ίσακσον, Λούστιγκ, Γκράνκβιστ, Άντονσον, Μπένγκτσον, Λάρσον, Σέλστρεμ, Ντουρμάζ, Μπεργκ, Ελμάντερ, Ιμπραχίμοβιτς (ή Τοϊβόνεν).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ