ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε ο Βύντρα

Ανανέωσε ο Βύντρα
INTIME SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και επίσημα για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος ανανέωσε την συμφωνία του με το τριφύλλι.

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Λουκά Βύντρα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε για άλλα τρία χρόνια, ικανοποιώντας ουσιαστικά τόσο τη δικιά του επιθυμία, όσο και τον ανθρώπων του τριφυλλιού για την παραμονή του στην Παιανία.

Ο Λουκάς Βύντρα πήγε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2004. Πανηγύρισε τόσο το νταμπλ εκείνης της χρονιάς όσο και το περσινό.

Αμφισβητήθηκε όσο λίγοι παίκτες της ομάδας από τους φιλάθλους της, ωστόσο με υπομονή και επιμονή αλλά και πολλή δουλειά έφτασε να είναι η πρώτη επιλογή για την άμυνα για όλους τους προπονητές που πέρασαν από το τριφύλλι τα τελευταία χρόνια.

Εξαντλώντας το νέο του συμβόλαιο, θα συμπληρώσει το 2014 δέκα ολόκληρα χρόνια με την πράσινη φανέλα και δικαιωματικά θα μπορεί να θεωρείται ένας παίκτης-σημαία του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκά Βύντρα για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια "

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ