ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανεώνουν Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος

Ανανεώνουν Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπουσμόνγκ στον Παναθηναϊκό. Προς παραμονή και ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση τη μειωμένη πρόταση του Τριφυλλιού.

Ο Ζεν Αλέν Μπουμσόνγκ θα παραμείνει παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2014, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, παρά τα όσα είχαν διαρρεύσει στην διάρκεια της εβδομάδας.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν μια νέα επαφή την Παρασκευή με τον Γάλλο άσο και όπως όλα δείχνουν έχουμε μπει στην τελική ευθεία με το θέμα φυσικά να εξελίσσεται θετικά και τις επόμενες ώρες να πέφτουν οι υπογραφές.

Οι πράσινοι θα ήθελαν αυτό να γίνει πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία αλλά ακόμα και αυτό να μη γίνει πολύ δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία.

Να επαναλάβουμε ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Μπουμσόνγκ για μείωση του συμβολαίου του στις 600.000 ευρώ συν ένα μπόνους 100.000 ευρώ και για επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο και συγκεκριμένα έως το καλοκαίρι του 2014.

Επίσης στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του και ο Νίκος Σπυρόπουλος καθώς σε νέα επαφή των δυο πλευρών στην διάρκεια της Παρασκευής υπήρξε πλέον σύγκλιση απόψεων και ο παίκτης αναμένεται να πει το "ναι" στη νέα πρόταση του Τριφυλλιού.

Στο Τριφύλλι θα ήθελαν βέβαια το θέμα να έχει κλείσει έως την Κυριακή το βράδυ ούτως ώστε ο Σπυρόπουλος να ακολουθήσει κανονικά και αυτός το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Η ομάδα αναχωρεί άλλωστε την Δευτέρα (9/7) το πρωί και σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ο Φερέιρα να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην διάθεση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ