ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Τζουρούδη

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Τζουρούδη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Νίκου Τζουρούδη. Αναζητείται η φόρμουλα της αντικατάστασης του.

Η επάνοδος του Νίκου Τζουρούδη στον Παναθηναϊκό, ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, δεν διήρκεσε ούτε μία σεζόν, αφού την Τετάρτη (6/5) έγινε γνωστή η απομάκρυνση του.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι λύνεται η συνεργασία με τον Τζουρούδη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον γιατρό Νίκο Τζουρούδη και του εύχεται καλή συνέχεια".

Ο Τζουρούδης δεν είχε καλή "χημεία" με το προπονητικό τιμ της ομάδας, κυρίως σε θέματα αντιμετώπισης τραυματισμών και αποθεραπείας.

Είχε επανέλθει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2014, μετά από επιλογή του Νίκου Νταμπίζα. Ωστόσο, μερικούς μήνες αργότερα, ο Τάκης Φύσσας αποφάσισε την αποπομπή του Τζουρούδη.

Η αντικατάσταση του

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Τζουρούδη
INTIME SPORTS

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ισχύει με την αντικατάσταση του Νίκου Τζουρούδη. Ο Παναγιώτης Κουλουμέντας εξακολουθεί να έχει συνεργασία με την ΠΑΕ και αναλάμβανε τις χειρουργικές επεμβάσεις, όπως του Μάρκους Μπεργκ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, οι καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να παρίσταται σε ημερήσια βάση στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Οπότε, είτε σε συνεννόηση μαζί του θα αναλάβει κάποιος συνεργάτης του ιατρός, είτε προσωρινά θα προσληφθεί κάποιος άλλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ