ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Νίνη ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Νίνη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης μετέβη την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, την Παρασκευή πιάνει δουλειά και τόνισε ότι "διψάει" να παίξει και να δικαιώσει τους ανθρώπους του τριφυλλιού

Η επιστροφή του Σωτήρ Νίνη στον Παναθηναϊκό επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με την υπογραφή του διεθνή άσου στο συμβόλαιο του με το τριφύλλι διάρκειας 2,5 ετών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ και οι πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης και πάλι του Παναθηναϊκού με τον Νίνη να τονίζει ότι "γύρισε σπίτι του" και να σημειώνει πως "διψάει για μπάλα και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και τον καλωσορίζουμε".

Ανακοίνωσε Νίνη ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS



«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο “σπίτι” μου. “Διψάω” να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίνη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του".

Πιάνει δουλειά την Παρασκευή

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή να δώσει το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και να ξεκινήσει την σκληρή δουλειά ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και από την 1η Ιανουαρίου να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ανακοίνωσε Νίνη ο Παναθηναϊκός

Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχε μέρα που να μην κάνει προπόνηση και να μην αθληθεί είτε μαζί με τον προσωπικό γυμναστή που είχε είτε στον Άγιο Κοσμά στις αρχές μαζί με τους Κατσουράνη και Σηφάκη μέχρι να βρουν και αυτοί ομάδα.

Φυσικά όμως αυτό είναι κάτι διαφορετικό από την προπόνηση με την ομάδα και ο Νίνης έχει δυο μήνες μπροστά του ώστε στις αρχές Γενάρη να είναι πανέτοιμος για την επανεμφάνιση του με το τριφύλλι.

"Πιασμένα" το "7" και το "37"

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το νούμερο με το οποίο θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό το αγαπημένο του "7" το έχει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης και θα αναγκαστεί να διαλέξει κάποιο άλλο. Βέβαια ακόμα και το "37" με το οποίο ξεκίνησε την θητεία του τριφύλλι είναι και αυτό "πιασμένο" από τον Μαλντίν αλλά ίσως τον Γενάρη να γίνουν αλλαγές σε κάποια νούμερα των ποδοσφαιριστών των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ